Hol lehet venni moyra körömlakkot és mennyiért?
Figyelt kérdés
A lehető legolcsóbbat mondjátok mert sokat akarok egyszerre venni. A válaszokat előre is köszönöm2015. máj. 9. 16:13
1/3 anonim válasza:
Én fodrászkellékesben vettem,azt hiszem 400Ft/db áron.
2/3 anonim válasza:
én a legolcsóbban a 17. kerületi Bakancsos utcai bolhapiacon vettem meg a Bikás parki bolhapiacon, 100-200 Ft-okért, vadiújat. Nyilván kisebb a színválaszték, mint boltban. Ázsia Centerben egyes boltokban láttam 300-ért. 400 körül lehet kapni egyes ilyen kínai / eurós vegyesboltokban (pl. Újpesten a Te-Zso Deo, a piachoz közel). Régebben a Váci úti Tesco-ban is volt ilyen mini fodrászkellékes pult, ahol 400 környékén lehetett kapni régebbi trendkiadásaikat, de az már nincs... de más Tescókban talán még van üzletsoron ilyesmi. A többi helyen én eddig drágábban láttam (450 az áruk nagy átlagban - pl. Újpest-Központ aluljáró, Naillandben meg kb. felháborító... vmi 700 körül).
3/3 anonim válasza:
Minimum 350, en 390-ert vezsem, hiaba ir barki barmit, nekunk uzletunk van, es a nagykerekben (azaz onnan veszem, ahova csak vallalkozok mehetnek be, tehat minden nagy uzlet onnan veszi)is 320 korul van, szoval olyan nincs, hogy valaki 100 forintert vasarolja meg oket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!