1/9 anonim válasza:
Szia! Szerintem nem korai, végülis nem károsítja a saját körmödet! :)
2/9 anonim válasza:
De károsíthatja és semmi értelme nincs is a géllakknak.
3/9 SweetLady válasza:
vegyél egy sima mezei körömlakkot...
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem korai, végülis ugyanolyan, mint a sima, csak tartósabb.
5/9 anonim válasza:
szerintem se korai, legalább nem fog igénytelenül lepattogni már a második nap... én is ezért géllakkozok inkább, a többiek meg sz*rakodjanak csak 2 naponta a festéssel...
6/9 anonim válasza:
13 évesen még a körmömet sem festettem, nemhogy géllakkot csináltassak. Pedig nem vagyok sokkal idősebb, 16vagyok. Tök fura, és taszító, hogy mostanában a 13 éves lányok meg már full sminkben parádéznak.
7/9 A kérdező kommentje:
semmi sminket nem használok:)
2015. máj. 8. 22:07
8/9 anonim válasza:
Szerintem igen. Én is 13 leszek ebben az évben, és suliba is max. nagyon szolid sima lakkot használok.
9/9 Gerbera szirmocska válasza:
sztem nem korai :) én most 14 éves vagyok és most kezdem a géllakkozást otthon, nude szinekkel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!