Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ilyen stílusú napszemüveg...

Saavedro kérdése:

Ilyen stílusú napszemüveg kijön 4000 ft-ból?

Figyelt kérdés

[link]

NEM kell, hogy Ray Ban, vagy egyéb piszok jó márkájú legyen, nem érdekel, ha nincs benne semmi UV-szűrő.

A lényeg, hogy legyen benne anyag, ne olcsó, csúszós, nyekergős, 10 ft/kg műanyagból legyen, hanem talán fém keret, vagy valami normális anyag. De a keret szeretném, ha ilyen stílusú lenne és nem más.

2015. máj. 6. 11:02
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Használtban gondolkododok elsősorban.
2015. máj. 6. 11:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Szánalmas vagy, napszemüveget azért elsősorban azért vegyünk már hogy védje a szemet, ha egy mód van rá!
2015. máj. 6. 11:18
 3/11 anonim ***** válasza:
használt napszemüveg meg kifejezetten guszta
2015. máj. 6. 11:19
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem nagyon nézek a napba, de ha egy mód van rá, most nyáron szeretnék egyet, hogy ne kelljen hunyorognom. És tényleg azért veszem mert tetszik. Tisztában vagyok vele, hogy elsődlegesen a szemet védi, ugyanakkor abban egyet kell értened, hogy KIEGÉSZÍTŐ, tehát nem vethetsz meg azért, mert szeretnék egy aviator stílusú napszemüveget.

Használtban meg azért gondolkodom, mert magánszemélytől jobban szeretek vásárolni, mint rendelni + ha nincs a közelben olyan termék, OLX.hu-n megtalálom.

[link]

De ha tudsz ilyet elérhetőn pécsi boltban, megköszönöm.

2015. máj. 6. 11:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Gardrobcsere.hu-n nézelődj, kismillió szokott lenni
2015. máj. 6. 11:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Sajnos Pécsett nincsen semmi, egy 1000 Ft-os H&M-et találtam Budapesten.
2015. máj. 6. 12:00
 7/11 A kérdező kommentje:

[link]

Ez esetleg milyen?, boltiak közül kb. csak ezt találtam.

2015. máj. 6. 12:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ebayen érdemes nézelődni, én onnan szoktam venni 4-5 ezerért. Csak türelem kell hozzá, mire kipostázzák.
2015. máj. 6. 13:18
 9/11 anonim ***** válasza:
2015. máj. 7. 11:19
 10/11 pinkpancser ***** válasza:
UV szűrő kell! De nem is nagyon találsz már olyat ami nem szűri normálisan. Amúgy ebay-on, vagy valamelyik kínai webshopban 1-2 dollár körül megvannak az olcsók (de amit láttam, az nagyon gagyi szárral volt), 5-6 dollár körül viszont már egész jók is vannak.
2015. máj. 7. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!