A kozmetikusok milyen alapozót használnak sminkelésnél?
és hol lehet megvenni avagy rendelni azokat? honnan szerzitek be? én ezt találtam, ezzel már festettek ki és nagyon jó volt, de szeretnék többet is megnézni, ami tartós.
Avont? úristen :S még abból is a legdrágább se ér semmit sem....
nos azt tudom hogy a jobbak Mac termékeket, meg ehhez hasonló márkásakat használnak, de pl én ilyen szivacsost szeretnék, ilyen színpadi alapozót vagy színpadi smink cuccokat.azokat hol találom?
L'Oréal-t ajánlom. Nem rég jelent meg nekik egy új krémes állagú alapozó. Szivacsos festőhenger van hozzá.
Amúgy meg az AVON tényleg egy nagy rakás sz@r :S Nekem sem jött be. Egy dolgot rendelek onnan, az pedig a hajvégápoló szérum.
En Eva Gardent hasznaltam es elegedett voltam vele (Belnatur forgalmazza), vagy ott van meg az Alveola, ami a Malu Wilz-et forgalmazza. A Giginek is vannak sminkes cuccai, bar nem ismerem oket.
Boltit ne vegyel, az Avon meg tarsai is felejtosek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!