Manikűrösként dolgozók, saját tapasztalat?
Figyelt kérdés
Pályaválasztás előtt állok, most fogok érettségizni. Ami érdekel, az a körmözés. Régóta festem a körmömet, szeretek kreatívkodni. Mivel semmi ötletem sincs, mihez kezdjek az életemben, ezért eldöntöttem, hogy manikűrös szeretnék lenni.
Tudom, hogy ez sok pénz. Menne-e ez a pálya, ha nem pénzes a családom? Ballagásra a tanfolyam árának a felét megkaptam, nyáron pedig lesz diákmunkám, amiből a másik fele meglenne, pluszba még félretennék egy kicsit.
Dolgoznom is kéne valamit, hogy a továbbiakban tudjak venni géllakkokat, egyéb hozzávalókat. Szerintetek működne ez a pálya? Tapasztalat? Ki hogy indult?
2015. máj. 3. 17:20
1/3 anonim válasza:
az a baj ezekkel a szakmákkal, hogy túl van telítve a piac. nem biztos, hogy tudsz akkora vendégkört kialakítani, hogy meg is élj belőle. ez max hobbiszinten működik.
2/3 anonim válasza:
Nagyon nehéz elindulni, legalább egy év, mire akkora vendégköröd lesz, hogy kitermeld magad, folyamatos továbbképzés szükséges, állandó megújulás, tonnányi türelem, még több alázat...és persze sok pénz az induláshoz. Ha igazán akarod, sikerülhet. De nem lesz könnyű.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)
2015. máj. 3. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!