Miért baj, ha szempilla spirálozok és este nem mosom le?
Figyelt kérdés
Imádom amikor hosszúak a szempilláim ezért szeretek szempilla spirált használni hétköznaponként.
Lemosni viszont bonyolult minden este.
Baj lenne,ha nem mosnám le? Miért?
Másnap nem kéne újra spiráloznom és ezzel megspórolnék időt és energiát.
2010. febr. 22. 18:03
1/7 anonim válasza:
Hát...szerintem, jobb ha lemosod. Már csak azért is mert nem hiszem, hogy olyan hiper-szuper spirál, hogy másnap reggelig egy picit sem kenődik el. Mert az elég érdekes mikor az ember két nagy fekete folttal a szeme alatt ébred :D Egyébként velem is előfordult már, hogy csak lefekvés után az ágyban jutott eszembe, hogy a francba elfelejtettem lemosni...akkor legalább egy zsepivel nagyjából letörölgetem.
2010. febr. 22. 18:07
2/7 anonim válasza:
Szerintem mosd le. 1. Hogy ne legyen a szemed körül egy nagy fekete folt. 2. Így tovább megőrizheted bőröd simaságát, ugyanis nem tesz jót a bőrödnek se,ha nem mosod le!
2010. febr. 22. 18:17
3/7 anonim válasza:
Szerintem jobb ha lemosod, előfordulhat hogy begyullad a szemed :S
Ha nem is teljesen, de a nagy részét töröld le.
2010. febr. 22. 18:20
4/7 anonim válasza:
Ha elkenődik, másnak sz@rakodhatsz azzal, hogy lemost, plusz még ki kell kenned magad megint. A szemkörnyéki bőrödet hamarabb öregíti, gyorsabban fogsz ráncolosni. Begyulladhat a szemed. Letörhetnek a szempilláid. Ez elég indok?
2010. febr. 22. 18:51
5/7 anonim válasza:
Letörnek a szempilláid ha nem mosod le. Ja, és elkened. Szerintem 5 percet érdemes a lemosásra szánni.
2010. febr. 22. 21:01
6/7 anonim válasza:
akkor vázoljuk a tényeket:
- kihullhatnak a szempilláid
- begyulladhat a szemed, rongálja a látási viszonyaidat
- árt a bőrödnek mivel esténként alvás közben próbálna regenerálódni
- nem bonyolult leszedni csak lemosod és kész 3-5 percnél nem több
- reggelre úgy nézhetsz ki vele mint valami phantomimes :D
Igen ezek mellesleg így külön-külön nem is hangzanak olyan vészesnek, de ha összerakjuk mindet megkapod a baj okozóját :)
2010. febr. 22. 22:46
7/7 anonim válasza:
nemlesz tőle túlnagy bajod ha nem mosod le, de azt nehidd h másnapra ugyanolyan lesz, mert téves :D a fele lejön éjszaka, a másik része meg összecsomósodik a pilláidon és nemis fogod tudni másnap normálisan kifesteni, amíg le nem mostad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!