Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mire kell figyelni, ha köldök...

Mire kell figyelni, ha köldök piercinget szeretnék?

Figyelt kérdés
Szeretnék köldök piercinget, de nem tudom, mire is kell figyelni mikor elmegyek csináltatni. Mivel még csak 16 leszek, nem tudom, esetleg kell valami szülői igazolás hogy megcsinálják? Ha esetleg alapból nem kapnék érzéstelenítőt kérjek, vagy anélkül is kibírható? Úgy tudom, hogy miután megcsinálták, 2 hétig be kell kenni valamivel, ha erről nem mondanak semmit mindenképpen kérdezzek rá?
2010. febr. 21. 19:35
 1/9 anonim ***** válasza:

nekem van régóta :D és jóval a meghatározott kor alatt voltam akkoriban még xd anyám aláirta és mehettem :)

nem kell érzéstelenitő, nekem sem adtak, az a 5 másodperc kibirható, nem vészes :)

viszont meleg időben nem ajánlatos megcsináltatni, mert könnyen begyullad. nem két hétig, ahnem két HÓNAPIG, ez a hely gyógyul a legnehezebben, addig pedig kenni kell kétfajta krémmel, egyik az folyékony :)

és az első héten kb. nem fogsz tudni nagyon mozogni sajna :S annyira "zavarnI" fog és érezni fogod ott a hasadban, de kibirható :)

2010. febr. 21. 19:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Megbízható, higénikus helyre menj, ez nagyon fontos.

Nekem 15 évesen csinálták az elsőt, anyukám el jött velem, de lehet íratni szülői engedélyt is.

Általába fagyasztó spray-vel érzéstelenítik, de ezt kérdezed meg a piercertől,ahol csináltatod.

Biztos adnak hozzá "kezelési útmutatót", de ha nem, akkor vegyél a patikába Octenisept Spray-t, az biztos jó lesz rá :)

Ajánlanék egy jó piercert:

[link]

Nézd meg a honlapot, munkáit .. nagyon ügyes,aranyos lány és megbízható, tökéletes munkákat csinál, én a negyedik piercingemet fogom megcsináltatni nála :)

2010. febr. 21. 19:44
 3/9 anonim ***** válasza:

hogy lett csinálva ennek a csajnak a haja? :D :D

nagyon ott van!! :D

teszik, na nekem máár nem is kell köldök ékszer!!!

Brrr!! :S

2010. febr. 21. 19:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Második vagyok..

Szerintem úgy van levágva a haja, és felvan állítva zselével :D eléggé egyedi és jófej csaj, tényleg csak ajánlani tudom :P

2010. febr. 21. 20:07
 5/9 A kérdező kommentje:
19:44 köszi az ajánlást, de nem hiszem, hogy anyuék Egerszegről Pestre felvinnének ezért :D de azért köszi a válaszokat ;)
2010. febr. 21. 20:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Jaj és még egy kérdés: uszodába mehetek a piercing elkészülése után? Mert sajnos muszáj hetente járnom gyógyúszásra. Nem hazudhatom egy hónapig minden héten, hogy éppen beteg vagyok XD XD ajj nem akarok a nyári szünetig várni :(
2010. febr. 21. 20:55
 7/9 anonim válasza:
Nekem mikor megcsinálták megvolt :S úgyhogy elég nyűgös voltam de nem is fájt annyira mint képzeltem. Elküldött a csávó a gyógyszertárba, hogy vegyek Betadine oldatot és fülpiszkálóval kenegessem óvatosan. na ezt egy jó darabig csináld, mert én hamar abbahagytam és begyulladt és újrakezdtem de utána semmi bajom nem volt vele :) Nekem nem kértek szülői aláírást.
2010. febr. 22. 13:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Kb 2hétig nem mehetsz uszodába,szoliba.. :/
2010. febr. 23. 19:28
 9/9 A kérdező kommentje:

Ó ok azt még meg tudom oldani :) majd a tavaszi szünetre időzítem...utána meg nem megyek egyszer :D

Köszi a válaszokat! :)

2010. febr. 23. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!