A porcfülbevalómnál a fülem hátsó részén kisebb dudor alakult ki a szúrás utáni kb 2. hónapban? Többi lent.
Nekem összesen a 2 fülemben 9 fülbevaló van. Van amelyik már 4 éve megvan, van amelyik meg 3-4 hónapja.
Nekem szinte az összesnél volt egy kis ideig olyan kisebb dudor, de később szépen begyógyultak.
Az egyiket 5 hónap múlva kiszedtem és hagytam benőni, mert nagyon csúnya sebes volt. Azóta már kilövettem újra ugyanott és mostanra már semmi bajom sincs vele.
És tavaly nyáron pedig kettőt kivettem (akkor még összesen 11 volt), mert csúnyán begyulladtak. Azóta sem lövettem ki őket újra, de még nem is tervezem egy ideig.. Mikor kiszedtem akkor még nagyon fájt és sírtam is (előbb kellett volna intézkednem).
Szóval én annyit tanácsolok, ha elkezd jobban püffedni, jobb, ha kiveszed még nincs késő!
Ha van valami kérdésed ezzel kapcsolatban, akkor nyugodtan kérdezhetsz priviben! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!