Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Volt már veletek olyan, hogy...

Volt már veletek olyan, hogy tetszett egy csaj, de amikor lemosta magáról a "vakolatot", már nem jött be?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 17. 09:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ezért utálom az agyonsminkelt csajokat..
2015. ápr. 17. 09:46
 2/12 anonim válasza:
100%

Nem, de a fordítottja már volt.

Bár igazából ez csak annyiból állt, hogy mikor láttam az adott illetőt smink nélkül rájöttem, hogy milyen bájos arca is van.

2015. ápr. 17. 09:47
 3/12 anonim válasza:
Nekem alapból nem jönnek be olyanok. Még a körömfestés sem tetszik. Én ilyen vagyok. De legalább nem ér csalódás :)
2015. ápr. 17. 09:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek, volt. És olyan is aki levette a melltartót és melle se volt nagyon (push up melltartója volt). Hát egy világ omlik össze bennem ilyen esetekben. Nem jön be hogy nem annak adja magát ami valójában.
2015. ápr. 17. 09:51
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát,lassan már minden mű a csajokon... :D
2015. ápr. 17. 09:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen, előfordult párszor. Szerencsére a mostani baratnőmmel pont fordítva volt, smink nélkül sokkal szebb.
2015. ápr. 17. 09:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, ha egy nő annyival szebb sminkelve, mint smink nélkül, hogy sminkkel konkrétan tetszik, anélkül meg egyáltalán nem, az már nagyon profi szinten sminkel és ilyen lány kevés akad.
2015. ápr. 17. 10:39
 8/12 anonim válasza:

Nekem is inkább a fordítottja volt többször is:

amikor smink nélkül megláttam, rájöttem h tetszik.

2015. ápr. 17. 10:44
 9/12 anonim ***** válasza:
nekem is mindig pont fordítva történik, meglátom smink nélkül és csak az jár a fejemben, hogy mennyivel, de mennyivel szebb így természetesen :) nem tudom kinek lehet az az igénye, hogy kb. semmi levegőhőz nem hagyja a bőrét és még csúfítja is magát...
2015. ápr. 17. 10:45
 10/12 A kérdező kommentje:

Nekem sosem volt a fordítottja. :DD

Rosszul választok? :(

2015. ápr. 17. 11:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!