Csajok kinek milyenek a körmei most? Milyen a kedvenc manikűr fajtátok?
kicsit hosszabb, de nincs kifestve
18/l
7-8 éve nem festem a körmöm semmivel. Meg van növesztve, jelenleg fél centis a "fehér rész" és le van reszelve mandulaalakúra. Ennél hosszabbra nem növesztem.
Mindig ilyen - kivéve, ha az egyik letörik, akkor levágom az összeset - , szóval ez a kedvencem.
25
Nem szeretem magamon a hosszú körmöket. :)
Jelenleg pár milisek a fehér részek, le vannak reszelve mandula alakúra és színtelen lakk van rajtuk. :)
17/L
Nekem lovas körmöm van. :D
Értsd: lovagolok és mindennap bemegy a piszok alá :) amúgy teljesen rövidre van vágva, mert csellózok is. Ritkán festem.
18/L
Nekem szombaton volt korallos és a gyűrűs ujjamon is csak arra még csillámot is festettem. Vasárnap pedig sötét lila. Régebben rágtam a körmöm és mindig kicsi volt ezért amióta lszoktam róla azóta mindig hosszú :)
Suliba pedig babarózsaszin fehér pöttyökkel :D. 13L
Rövid fekete halálfejes mintával a gyűrűsön pedig rózsaszín fekete kockás fehér alapon.
Mindig magam csinálom a körmömet ^^ szeretek rajzolni és így mókásabb
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!