Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok! A szempillafestés az...

Csajok! A szempillafestés az micsoda?

Figyelt kérdés

Ugye nem csak olyan, hogy szempillaspirállal simán kihúzzá a szemem?

Miben más? Egyáltalán milyen? Szertitek? Tartós?

Bocsii, de nem tudom:((.

16L

2015. ápr. 11. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Eddig én sem hallottam róla.:) A neten egész sok infó van róla..:)

[link]

2015. ápr. 11. 14:30
 2/6 anonim válasza:

Én személy szerint szeretem, mert hosszú szempillám van, csak az a baj hogy a vége szőke, én kiszoktam festetni fekete szempillafestékkel, és úgy jól néz ki. :) Olyan mint a szemöldökfesték, csak annyi, hogy szempillaspirállal kenik rá a szempilládra, meg kell várni míg megszárad (10-15 perc) aztán le kell mosni. Kb. egy hónapig marad rajta a szempillákon. De ez függ a festék minőségétől stb. De amúgy tartós. :)

Remélem segítettem.

2015. ápr. 11. 14:33
 3/6 anonim válasza:

Van az, amit a szempilla spirállal csinálsz.

És van az, ami olyasmi, mint a hajfesték, csak kis kiszerelésben lehet kapni. (Szempilla és szemöldök festék.)

Én ez utóbbit szeretem, mert tartós és nem kell a szempillaspirállal bíbelődnöm reggelenként. És ébredéskor is ugyan úgy nézek ki. :)

2015. ápr. 11. 14:46
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi! :))

Dejóóó, és az utóbbi ami tartós azt kozmetikus csinálja?:)

2015. ápr. 11. 15:01
 5/6 anonim válasza:

Otthon csinálom magamnak.

Kozmetikai kellékek boltjában kell venni 1db 3%-os oxit és 1 tubus olyan színű szemöldök-szempilla festéket, amilyen neked kell. Plusz egy olyan "ecsetet" mint amilyen a szempilla spirálod feje.

2015. ápr. 11. 15:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi:). És akkor a színe is sokkal "vadítób" lesz? Élénkebb szem színű?:)
2015. ápr. 11. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!