Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Friss illatú parfümök amik...

Friss illatú parfümök amik tényleg friss illatúak?

Figyelt kérdés

Dm-ben próbáltam szaglászni a friss-nek jelzett illatokat, de mindegyik túl erős volt, édeskés.

Lehet hogy én vagyok fogalomzavarban, de ha friss illatról van szó az nekem olyan mint mondjuk a Dove tusfürdő és dezodor original kék-fehér verziójának az illata. Vagy legalábbis hasonló.

A lényeg hogy tényleg olyan frissességet árasszon, és ne olyat mintha egy virágágyásban feküdnél.

Ha ismertek ilyeneket, akkor írjátok le légyszi a nevét.

Az olcsóbb kategóriát előnyben részesítem, szóval ha lehet akkor 6000ftnál ne legyen drágább eredeti áron és akkor leárazáskor vagy kuponnal megtudom venni.

Nem csak parfüm érdekel hanem akár testpermet is vagy akár dezodor ami nem nagy nyomot, de friss illata van.

Jah, lány vagyok, de nem igazán vagyok oda a nőies dolgokért, viszont nem is vagyok teljesen fiús, szóval valami ehhez passzoló kéne.

Előre is köszi a segítséget.

2015. ápr. 10. 09:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Az aqua parfümöket szaglászd és ne drogériában, hanem parfümériában. Nekem pl Armanitól van az Acqua di Gioia. Igaz, nem 6ezer forint volt...

A lényeg, hogy ha parfümériában kiválasztottad, melyik tetszik, utána neten rendeld meg mert ott jóval olcsóbb.

2015. ápr. 10. 12:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Elizabeth Arden parfümökből válogasse pl. Green Tea, Sunflowers, Ardenbeauty.
2015. ápr. 10. 13:02
 3/8 anonim ***** válasza:
az Avon Summer White olyasmi volt az emlékeim szerint.
2015. ápr. 10. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
a mexx fresh-t is illatold meg!
2015. ápr. 10. 16:27
 5/8 anonim ***** válasza:

+1 a Mexx Freshnek :) olyan illata van, mintha most jöttél volna ki a zuhanyból, olcsó, de nem túl tartós

A Chloé parfümökkel is tehetsz egy próbát, rajtam abszolút szappanosan friss, virágos illatuk van.

A Victoria's Secret Bombshell samponosan friss, fanyarkás illatú.

Az aquás vonalon Aqua di gioa és a Light blue nálam a befutó.

2015. ápr. 10. 18:35
 6/8 anonim ***** válasza:

4-es vagyok. olcsóbbak közül a yardley royal diamond még ilyen mostjöttemazuhanyalólfrissruhábabújok illata.

drágábbak közül a chloé illatai tényleg ilyenek.

valamint a clean márka illatai nagyon tiszták még, de azt csak netről lehet rendelni, boltban nem árulják itthon sajnos.

2015. ápr. 11. 01:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Essence -Like a walk in the summer rain. Rajtam borzasztóan tartós, 5-6 órán keresztül intenzíven, masfel méteres sugarú körben lehet érezni. Es 2500 Ft az 50 ml.
2015. ápr. 12. 10:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Essence Like a First day in Spring - nagyon szeretem, bár a tartóssága nem a legjobb, de nagyon olcsó, ezért nyugodtan lehet locsolni.Friss, virágos, igazi tavaszi illat.

Ha nem zavar, hogy nagyon tucat, ajánlom még a Dolce & Gabbana - Light Blue-t.Bár ez nem olcsó, és mostanság egy nagyon megosztó illat.De friss és tartós, az tény.

2015. ápr. 18. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!