Fogtam már ki olcsón nagyon jó dolgokat, de pl 1 pár fülbevalót vettem ott, ami mikor először leszedtem a kis kartontól eltört.
Van hihetetlen jó Claires-es pink körömlakkom, ebből a példából vettem kéket és fehéret is. A kék még csak csak elmegy, ha szenvedek vele egy kicsit, de a fehéret lehetetlen normálisan felkenni.
A hajcuccaikat szeretem, az összes virágom, masnim, hajfánkom onnan van, elégedett vagyok velük.
2015. ápr. 8. 00:32
3/7 anonim válasza:
Szerintem jó cuccaik vannak, de nagyon drága. Mondjuk a fülbevaló, amit ott vettem az hihetetlen gagyi, egyszer sem tudtam használni.
2015. ápr. 8. 01:32
4/7 anonim válasza:
Vannak nagyon jó és nagyon béna cuccok ott.
2015. ápr. 8. 08:59
5/7 anonim válasza:
Vannak cuccaik, amik nagyon gyerekesek és gagyik, vannak olyanok, amik tök jók, de szinte csak leértékeléskor vásárolok ott, mert durván túl vannak árazva. Minden legalább 2xesébe kerül annak, mint amilyen áron szinte ugyanazt máshol, pl. kisebb bizsuboltokban vagy kínaiban, meg lehet venni. De amikor jobb akciók vannak - pl. az akciós termékekre egyet fizet kettőt vihet -, akkor érdemes körbenézni. Pl. így sikerült egyedi statement nyakláncokat ezresért beszereznem darabját, ezer ft-ért kovácsoltvas hatású falra akasztható ékszertartót, háromszáz ft-ért körömlakkot, kétszázötven ft-ért ékszereket, ilyesmik. Most amúgy a karóráikon filózom, mert azok szépek, és ritkán vannak leértékelve (és ami le van értékelve, az ált. nem túl szép), de nem tudom, kiadjak-e értük 5ezret...
2015. ápr. 8. 12:34
6/7 anonim válasza:
Változó, alapból drága és utálom a "fúúúú nézzétek gót dárkos vagyok" ékszereket de halloween környékén azért előfordul 1-1 ékszer amit megkívánok, akciókor meg volt hogy 500Ft-ért vittem el 2 pár szép fülbevalót. Normál áron ne vásárolj és úgy jó.
2015. ápr. 8. 19:16
7/7 anonim válasza:
#5 nekem onnan van karórám ,meg vagyok elégedve vele csak a szegecsei sárgultak be mert én barom a fürdőben hagyom.
Egyébként még amin kiakadtam hogy úgy döntöttem akarok egy olyan régi fekete műanyag nyakpántot ami anno minden kiscsajon virított, Claire's:1600Ft, százforintos bolt:200Ft és abban volt mellé még 2 karkötő és egy gyűrű.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!