Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Zöld szemhez milyet használjak?

Zöld szemhez milyet használjak?

Figyelt kérdés

Milyen színű sminket szoktatok zöld szeműek?

(lilás, zöld..) ilyeneket szoktam.

18/L

2010. febr. 18. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
avon ajánlat alapján..barnás bézses....szerintem ruha és hajszín függő is..ha zöld szemem lenen zöldet mindenképp használnék..de a rózsaszinesebb hidegebb árnyalatokkkal szerintem óvatosan!
2010. febr. 18. 18:37
 2/7 anonim ***** válasza:

zöld, lila, rózsaszín, barna, szürke, fekete, :) nekem is zöld szemem van, és ezeket a színeket elöszeretettel használom:)

22/L

2010. febr. 18. 18:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Avon-benne vagyok mint lady :D
2010. febr. 18. 18:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is zöldes a szemem, hihetetlen jó sminket találtam ki magamnak. Rózsaszín szemhéjpúder, fekete szempillafesték, és indigókék szemkihúzó ceruza az alsó szemhéjra. Szuper! Vagy sötétzöld az indigókék helyett.
2010. febr. 18. 18:47
 5/7 anonim ***** válasza:
zöld, lila, ezüst, fekete
2010. febr. 19. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Én ezüstöset, feketét, lilát szoktam leggyakrabban. Bár most vettem egy szürkészöldes árnyalatút (astor és van benne ezüst és fekete is) és most az a kedvencem, először azt hittem, hogy fura lesz a zöld szememhez, de a szemem zöldebb, így szürkéne látszik a szemhéjamon, viszont sokkal zöldebb töle a szemem. Ha biztosra akarsz menni, akkor a lilásakat használd, azok is szépen kiemelik a zöld szemet.

Nekem a barna furán néz ki, inkább fáradtnak tűnök tőle, nem valami előnyös..

2010. febr. 19. 21:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) Igen, előnyben tartom a lilát mindenképp.
2010. febr. 19. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!