Mitől feketedik be az ezüst nyaklánc?
Figyelt kérdés
Fogkrémmel próbáltam megmosni de semmi változás, ékszerész múltkor megtisztította, de megint befeketedett. Esetleg parfüm, izzadtság?2015. ápr. 4. 09:28
1/3 Titusztitusz válasza:
Az ezüstholmi bizonyos idő után oxidálódni szokott a tárgy felületén...(Azaz megfeketedik...)Ez teljesen álltalános, és természetes jelenség...A dolgon úgy szoktak segíteni, hogy időnként alaposan áttörölgetik őket...Tedd te is ezt, ha látod, hogy már megint kezd feketedni a tárgy felülete...
2/3 anonim válasza:
Nekem a jegygyűrűm pereme feketedik.
Mivel amúgyis sok ezüstcuccom van, vettem ezüsttisztító folyadékot. Párezer forint és még mindig nem fogyott el (öt éve használom).
3/3 anonim válasza:
Lehet venni ezüst tisztítót, vagy a szódabikarbóna is gyönyörűen letisztítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!