Str8 Red Code-rol velemeny?
Figyelt kérdés
A rossmannban ma meg sok parfum akcios, es azon gondolkodom, hogy egy kis 50 milis darabot veszek 1500 forintert.
Tegnap az egyik boltban mar sajnos nem lattam, onnan egy freedommal tavoztam.
A husvet miatt sok edt akcios, jokat ki lehet fogni relative alacsony aron.
2015. ápr. 4. 08:24
1/2 anonim válasza:
En probaltam, nem rossz, de olyan... semmilyen. A STR8-tol csak az Oxygen, amit igazan szeretek.
2/2 anonim válasza:
Én most vettem elsőnek ilyet, nekem be jön az illata, persze több félét is használok pl: David Beckham Classic Blue-t annak is nagyon jó illata van, de valahogy annak hamarabb elmúlik az illata, a Red Code illata is nagyon tetszik, hosszan tartó illata van, egész nap érezhető, barátnőmnek is tetszik mindkettő, persze van ezeknél is jobb pl: Giorgio Armani de abból a legolcsóbb is 13000 Ft-na most én ennyi pénzt nem igazán adok ki parfümre, úgy gondolom hogy 3500-5000 Ft között is vannak nagyon finom hosszan tartó jó illatú parfümök és ez a kettő nekem nagyon megfelelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!