Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szem kihúzása alul, segítség?

Szem kihúzása alul, segítség?

Figyelt kérdés

Nekem eléggé mandula formájú szemem van, így eddig szinte csak felül húztam ki cicásra tussal, vagy szemceruzával.

Alul ahányszor ki húzom , nagyon béna lesz tőle a szemem és az egész arcom. Pedig alapból szépen, normálisan sminkelek, tehát nem vagyok kezdő.

Csináltam már úgy, hogy csak vízvonal, ill. úgy, hogy pilláknál finoman.

Talán 1-2x sikerült normális tekintetet kreálnom magamnak, de akkor már túl erős volt az egész...

De pl. sminkes amikor csinál, nagyon jól áll...

Tudna valaki segíteni, hogy mit hibázhatok vajon, illetve hogyan húzzam ki, melyik verzió áll jól?:) lehet, csak nekem szokatlan, mivel csak felül emeltem ki évek óta.

Küldök annak a szememről képet, hogy tudjon segíteni.

Vagy lehet, hogy valakinek nem áll jól alapból az alsó rész kiemelése?

20L

2015. ápr. 3. 14:27
 1/1 anonim ***** válasza:

nekem is mandula formájú szemem van, ráadásul még pici is.

többnyire én is csak felül húzóm ki, mert ha alul is kihúzom, akkor még kisebbnek tűnik a szemem. alul csak spirálozok, az pont eléggé kontúrozza, de nem kicsinyíti optikailag. néha szoktam úgy, hogy a szemceruzát vagy port egy kicsi fejű ecsettel elsatírozom, de csak úgy, hogy épp látszódjon, így sem rossz.

2015. ápr. 3. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!