Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tenleg mar nem divat az...

Tenleg mar nem divat az aranyfulbevalo?

Figyelt kérdés
13 eves lanyom azzal jott haza a suibol,hogy mar senki nem hord aranyfulbevalot.
2010. febr. 18. 11:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

mondd meg a 13 éves lányodnak, hogy sz_rja le a többieket, ha neki tetszik, akkor hordja és slussz.

vagy mégegy birkát akarsz belőle csinálni a nyájba?

és mellesleg remélem, a kislánynak jobb helyesírása, mint az anyukájának... téNYleg az a 'tenleg'...

2010. febr. 18. 12:09
 2/13 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesirasi hibaert,igazad van.Kulonben mi bajod?kicsit baratsagosabban is valaszolhattal volna.
2010. febr. 18. 12:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan igaza lehet, mert a bizsu a divat manapság:)Tedd el neki, meglásd később megbecsüli és felméri, hogy a mai napokban egy arany fülbevaló mekkora érték.Legalább is nekem az.A 14 éves hugom, pl az ezüstöt szereti meg a bizsut.A bizsu olcsóbb, meg pár év mulva úgyis kimegy a divatból.szerintem az arany örök divat !

28/N

2010. febr. 18. 12:22
 4/13 anonim ***** válasza:
az arany sosem megy ki a divatból.
2010. febr. 18. 12:23
 5/13 anonim ***** válasza:
37%
Nem divat,de szerintem nem is baj.Annyira csúnyák az aranyékszerek...
2010. febr. 18. 12:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd meg a kislányodnak, hogy a divatot a buták követik. Hordjon olyat, ami neki tetszik, és ne azért tetszen neki, mert az a divat.. Nekem speciel sose tetszettek az aranyékszerek, mert szerintem öregítenek, és főleg idősebbek, 40-50 körüliek hordják. Kérdezd meg, hogy neki tetszik-e, és ha igen, akkor felejtse el, hogy más mit gondol..
2010. febr. 18. 12:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

A SÁRGAarany nekem sem tetszik, öregesenek találom szintén. De ugyenez a szín bizsuban is az.

viszint FEHÉRaranyból bármi jöhet:P

2010. febr. 18. 12:31
 8/13 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon klassz az arany, és egy jó aranyékszer egyáltalán nem öreges.
2010. febr. 18. 13:40
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

aranyból is vannak divatos darabok. :)

Viszont én sem szeretem a sárgaaranyat, inkább ez ezüst:) jobban megy az egyéniségemhez

16/L

2010. febr. 18. 15:05
 10/13 anonim ***** válasza:
van pár nagyon gáz nagy cigányos aranyfülbevaló amit azért nem is engednék, hogy horja a lányom....
2010. febr. 19. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!