TÁG PÓRUSOK, PRIMER? - Többi lent! -
Figyelt kérdés
A tág pórusok elfedésére alkalmas sminkalapra, primerre szeretnék tippeket kérni. Esetleg hatásos pórusösszehúzó arckrémek, szérumok is érdekelnek. Előre is köszi. :)2015. márc. 31. 22:26
1/11 anonim válasza:
Itthon (sajnos, nem sajnos) elég kevés lehetőség van normális primert szerezni. Én a Catrice primerjét használom, hát az egy nagy nulla. A neten a too faced primerjét nagyon reklámozzák, de gondolom annak az ára is megvan.
2/11 anonim válasza:
a paese mattító primerje elvileg szépen takarja a pórusokat. én még csak most rendeltem, még nem érkezett meg. a makeupplaza oldalán most akciós. de ez csak primer, tehát optikai megoldás.
az otthoni bha hámlasztók tudják normaizálni a tág pórusokat, nekem is összébb húzta, de még nem tökéletes, bár gondolom, olyan soha nem lesz már. : D 25L
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. ápr. 1. 03:06
4/11 anonim válasza:
BHA és AHA savas krémekkel nekem eltűntek a tág pórusaim hamar. Primerből még sose vált be egy sem.
5/11 A kérdező kommentje:
Tudna valaki olyan linket vagy tanácsot adni az AHA és BHA-val kapcsolatban? Olyan aki tényleg full ért hozzá. Érdekelne a dolog, csak nem tudom hogy kezdjem.
2015. ápr. 3. 10:12
6/11 anonim válasza:
kérdezz csak, szerintem tudok segíteni. : ) meg tudok egy jó blogot is, nem én írom, de ott minden hámlasztással kapcsolatos dologra választ szoktam kapni. sajnos csak privátban küldhetem el a linket.
7/11 A kérdező kommentje:
Utána olvastam, most már képbe vagyok. Ha jól értettem, az én kombinált tág pórusú bőrőmre BHA-t kellene használnom vagy esetleg kombinálva az AHA-val a felszíni hámlasztás miatt is. Ki is néztem sikeresen a Paula's Choice egyik tonikját 2%-os BHA-t, de majd 10ezer forint. :-/ Más márkánál nem találtam csak AHA-t. Gondolkodtam a sima patikai szalicilsavnál vagy Aszpirin-on, csak nem tudom az argánolajomban feloldódna-e. Néztem a Baleanak is van ilyen mélyhámlasztó maszkja, de valahogy gagyinak érzem a Krémmániás vélemények alapján. Meg azt nem tudom, hogy a fizikai hámlasztás nem e elég? Alapjáraton szép a bőröm, csak a pórusaim nagyok az orrom körül, nem tudom érdemes-e belevágjak...
2015. ápr. 4. 10:35
8/11 anonim válasza:
paulánál nézd med a deluxe mintákat a shopban, ott van egy extra strenght nevű hámlasztó, ami 2%-os folyékony bha, csak 3000 ft, 30 ml, én azt szoktam venni, ahogyan az aha-ból is 0 30 ml-eset, az 8%-os gél, általában fél évig elég egy ilyen kis flakon is. próbának mindenképp azt ajánlom. : )
9/11 A kérdező kommentje:
Utána nézek, köszönöm! :)
2015. ápr. 5. 10:26
10/11 A kérdező kommentje:
Kérdésem lenne még, hogy almás, illetve joghurttal kombinált pakolásokkal hosszú távon érhetek-e eredményt? :)Mert ugye a gyümölcssav a lényeg, a joghurt is savas.
2015. ápr. 5. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!