Olcsó füllyukasztás Budapesten?
Olyan helyet keresek, ahol olcsón lyukasztanák a fülem, lehetőleg max. 2000 Ft-ért a fülbevalóval együtt, de megbízható. Nem gépes belövést keresek, mert kiskoromban rossz élményem volt vele (sosem bírtam, ha valami gép közeledett felém, és nekem nem szabadott megmozdulnom... 6 évesen géppel lőtték a fülem, persze elmozdultam közben, mert megijedtem, és nem pontosan ugyanott lett a lyuk a két fülemen :D).
Plusz nem hátrány, ha:
-a füllyukasztáshoz tartanak elegánsabb, nem túl gyermeteg és "csajszis" fülbevalókat is
-tömegközlekedéssel viszonylag könnyen megközelíthető helyen van (én Újpesten lakom)
-nem kell hozzá időpontot kérni előre (az nem baj, ha várnom kell a helyszínen)
Nekem egy parkban szúrták a fülem. Majd egy csajos fülbevalót raktak bele. Ezek után elmentem az árkádba és vettem az Apacsba egy fülbevalót, ami pasis. Ott bementem a férfi WC-be és próbáltam belerakni, igen ám, de mivel még sohasem csináltam nem találtam el a lyukat és már össze is kellett forrni a fülem. Megkértem egy srácot hogy segítsen, miután csuklóig véres lett a keze (nem folyt olyan erősen, csak folyamatosan piszkálva volt a seb), inkább mondtam hogy hagyja.
A második lyukat a fürdőmbe szúrtuk. 5 lyukat egymás után, mivel sohasem odasikerült ahova akartam, vagy lelógott az állfültágító, vagy rálógott a másik lyukra vagy túl magasra ment.
Így a legolcsóbb, csak a fülbevaló árát kellett kiperkálnom. Csak olyannal csináltasd aki ért hozzá! Ja és steril tűvel (nekem injekciós tűvel szúrták)!
szegeny elso valaszolo nagyon megszivta a fulszurassal, amint latom :(
amugy hogy merted rabizni valakire a lyukasztast, aki ennyire nem ertett hozza, hogy 5 lyukat csinalt, mire sikerult ???
Mindenkinek köszi az eddigi válaszokat!
Ha esetleg vki tudna pontos helyet, árat mondani, annak örülnék :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!