Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mire figyeljek a tetoválásomma...

Mire figyeljek a tetoválásommal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2 hét múlva megyek megcsináltatni első tetoválásomat.A kérdés arra vonatkozik,hogy tudtok-e valami igazán jó tanáccsal szolgálni,a kezelésével kapcsolatban.Mit ne tegyek vagy mit tegyek.Illetve tényleg jó-e a szőlőcukor?:)
2010. febr. 18. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:
mit akarsz csinálni a szőlőcukorral?! majd aki csinálja elmondja, hogy mit kell tenned. 2-3 hétig nem szabad fürdeni csak zuhanyozni, ne kapargasd a varat róla, van egy Vitamerfen nevű krém nekem azt mondta hogy azzal kenjem, meg x idő múlva vissza kell menni megmutatni hogy nem pergett-e ki a festék belőle.
2010. febr. 18. 11:23
 2/6 A kérdező kommentje:
a szőlőcukrot azért írtam mert azt ajánlották vigyek magammal...ha leesne a vércukrom.Tudom hogy aki tetovál el fogja mondani,csak arra lettem volna kíváncsi kinek mik a tapasztalatai...ezer bocsánat:D
2010. febr. 18. 11:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

a szőlő cukrot azért hallhattad mert ,amikor sokat ülsz 1 helyben + látod ahogyan készül(vérzik,fáj)

és érzékeny vagy esetleg ájulós,leeshet a vércukrod amit így pótolhatsz.

de a kérdésed tényleg rossz helyen van.

2010. febr. 18. 11:36
 4/6 anonim válasza:
Amúgy valószínűleg elmondják neked valóban, hogy mire kell figyelned mert azért tényleg kell majd figyelned egy - két dologra, de azt még nem mondtál lehet el neked, hogy ez a jövődre nézve milyen hatással lesz... de nem akarlak én kioktatni, elég volt barátnőmet lebeszélni róla... :) mondjuk neki csak annyi kellett, hogy mondtam neki, hogy majd később még gondolkozzon rajta és majd egyszer elmegyek vele kinézni a mintát, aztán hála istennek magától is rájött, hogy nem kell az neki.
2010. febr. 18. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a derekamon van egy kicsi tetkó. Életem első tetkója. Na többet nem is akarok. Javaslom olyan helyre tetesd ahol nem fog látszani és nem is zavar. Sajnos még a mai világban a munkahelyeken nem igazán elfogadott az agyon tetovált egyének alkalmazása. Hirtelen ötlet volt a barátnőimmel. Nekem kegyetlenül fájt. Ők tartották bennem a lelket. Nem vittem szőlőcukrot, hanem rágóztam. Kaptam egy krémet amivel kenegetni kellett. Az első pár napban ne érhette víz. Aztán már lehetett zuhanyozni normálisan.Ne vakard ha viszked inkább csak simogasd óvatosan. Nekem nem kellett vissza menni, hogy megnézze milyen. Ha mindent úgy csinálsz ahogy a tetoválós mondja akkor nem lesz gond. Jó letakarni gézzel épp csak annyira, hogy ne ragadjon bele. Nekem egy pár napig így volt a(mivel a derekamon van) naci nem dörzsölte ki. Még azon a héten elmentünk strandra. Igaz nem szabadott volna, de nyár volt. Nekem aznap este nagyon szépen lejött a tetejéről a seb vagy mi.

2010. febr. 18. 11:42
 6/6 anonim válasza:
Szia! Az első 1-2 hétben ne igazán érjen hozzá víz, csak egy kevés! Nekem a betadine kenőcsöt mondták, az tényleg jó, de csak naponta egyszer-kétszer kendd be, nehogy az miatt ne legyen szép! Napközben inkább takard be (kösd be), nehogy szennyeződjön! De azért kérdezz rá a készítőtől is!
2010. febr. 18. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!