Miután megcsináltattam a septum pc-met hány óra után tudom forgatni?
Figyelt kérdés
Nektek hány óra után sikerült? Fájt?2015. márc. 31. 16:43
1/3 anonim válasza:
eddigi életemben 6 különböző helyen volt piercingem (septum pont nem, csak a cimpámban volt) de egyből tudtam mozgatni, forgatni mindet szúrás után, csak persze eléggé fájt.
2/3 anonim válasza:
Én azonnal tudtam mozgatni,nem volt vészes csak nem tudtam beforditani mert kisebb volt az ékszer sajnos.
3/3 anonim válasza:
Septumom nincs, sose volt. 2 db orr, szemöldök és ajak pc tapasztalataimmal szerintem nem az fontos, hogy hány óra telik el szúrás után, hanem az, hogy te hogy látod, érzed, van e rászáradva vér/genny. Az a lényeg, hogy tisztán kell tartani, napi 3szor simán letörögetheted, mozgathatod, ha kell többször is, de ne vidd túlzásba, ok nélkül ne piszkáld, viszont ne hagyd, hogy nagyon rászáradjon bármi, mert annál nehezebb mozgatni, tisztítani. Én nem vittem túlzásba a kenegetést, gyógyszertárban kapható alkohollal fertőtlenítettem este, majd tetrannal kentem be körülötte éjszakára, reggel és napközben csak tiszta vízzel mostam át, hogy a rászáradt cucc lejöjjön, viszont áznia nem szabad!!! Mindegyik szépen gyógyult, semmi bajom nem volt velük. Mielőbbi gyógyulást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!