Nem túl drága, de jó fedésű alapozó?
Olcsón nem találsz ilyet, a magas fedésű alapozók 4000 ft-nál kezdődnek.
Neked inkább nem alapozó kell hanem egy jó korrektor, azzal bekencézed a foltokat, arra rá akármilyen BB vagy alapozót ecsettel felvinni, mert úgy jobb a fedés mintha kézzel csinálod, és kevésbé keni el alatta a korrektort és aztán még ahol átlátszik a bőrhiba oda újra egy kevés korrektor. Púder. És kész a tökéletes bőr. Olcsón.
Korrektorból Catrice Camouflage-et ajánlom.
Szerintem érdemesebb összegyűjtened egy high end termékre. Vagy kérde ezt szülinapodra, névnapra. Nem fogod megbánni es egy évig lesz egy szuper alapozód, amiből kevés is elég.
Az olcsóbbakból a mayballine affinitone nagyon szepen fed, csak sajnos nem tartós illetve egy leheletnyi púderrel par órat tenyleg hibatlan a fedes. A loreal perfect match mar jobb, de dragabb is azt hiszem. En mar reg nem kíserletezem drogerias alapozókkal amennyit elköltöttem rájuk, hogy megtaláljam az igazit...
a catrice camouflage-zsal vigyázz, mert bár iszonyat jól fed, nem könnyű szépen eldolgozni, és sok póruseltömítő anyag van benne, mint a krémes-stiftes korrektorokban általában, szóval ha pattanásra hajlamos a bőröd, akkor kipattoghatsz tőle.
én essence folyékony korrektort használok több rétegben, szépen halványít. alapozóból rimmel stay matte mousse nagyon jól fed, a lasting finish nude sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!