Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 15evesen, milyen mukormot...

15evesen, milyen mukormot tudnatok ajanlani?

Figyelt kérdés

15 vagyok,most eloszor az eletemben lenne mukormom,csak nem tudom milyen picit szeretnek nem vagyok egy tomegember.

Szoval milyet tudnatok ajanlani?

Es szerintetek mekkora kell legyen egy korom egy mukoromnek?(remelem ertitek hogy ezzel mire akarok celozni)

2015. márc. 25. 22:40
 1/4 anonim ***** válasza:

igazából 15 éves vagy, én nem is engednék neked műkörmöt, másrészről ha mégis úgy adódna, hogy igen ennél hosszabbat nem nagyon engednék:

[link]

[link]

de ezt még sima körömmel is el lehet érni. mintára színre mind egy, normális legyen és ne hasson nagyon műnek. mondjuk én a gél lakkot jobban kedvelem, és az eredeti körmöt is.

2015. márc. 25. 23:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom,igazabol akarhol vagy az utcan barhol talalsz olyan 15-14(Jakab Rachel)eves lany akinek 10cmes korme van en nekem alig latszana mivel a kormom nagyon lassan no es nem szeretem kifestegetni,de koszonom👯.
2015. márc. 27. 07:52
 3/4 anonim ***** válasza:

hát persze az is természetes, hogy a sarkiak is megirigylik ezt az öltözetet tőle. igazi példakép.

[link]

2015. márc. 27. 22:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor nem lattad a meztelen kepet✋
2015. márc. 28. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!