Hol tudok olyan műszempillát venni mint amilyen Meto-nak van (Mejibray)?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, amin a szálak végén ilyen kis fekete bogyócskák vagy mik vannak. Köszönöm szépen a segítségeket!2015. márc. 25. 20:13
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon lehet olyat kapni(ebayen tudom hogy nem mar neztem)esetleg cosplayes csoportokba is kiírhatod,hogy keresel,de ha egyaltalan nem talalnak sehol szerintem az sem rossz ha egy hasonlo felso szempillat veszel,kiigazitod es ugy rakod fel forditva
Mindenesetre,sok sikert~
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :) Igen, láttam hogy Ebay-en nincs, azért kérdeztem. Ez a műszempillás ötlet nagyon jó, köszönöm mégegyszer, majd kipróbálom!
2015. ápr. 1. 16:17
3/4 anonim válasza:
Hú tényleg Metonak szeretnél cosplayezni?^^
Én imádom őket!
Mész a mondoconra?
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, Meto-t szeretnék cosplayezni ^^
Én is imádom őket, de sajnos nem megyek MondoConra, csak lesz egy Visual Kei-es buli a barátokkal, és oda szeretnék cosplayezni =^_^=
2015. ápr. 4. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!