Van itt kozmetikus olvasó?
Ha igen, kérem, hogy segítsen. Kb. 1 éve kihullott a szempillám 1 centiméteren, a szemhéjam közepén. A két szélén még viszonylag jó a helyzet. Mit tudnék tenni, hogy eltakarjam? A soros szempilla tényleg annyira mű? A tincses szempillát másikhoz kell hozzáragasztani (akkor nálam szóba se jöhet, mert nincs mihez), vagy önmagában is megáll? Ezeket minden nap le kell szedni este, és reggel újra ragasztgatni? ...vagy egy használat után el kell dobni?
Abszolúte nem értek hozzá, ezért nagyon megköszönném, ha valaki felvilágosítana. :)
Középen egy darab pillád sincs ?
Szerintem nem mű a soros (jó észrevehető hogy nem igazi :P) csak macerás mert ugye azt minden reggel magadnak felragasztani de meg lehet szokni (főleg ha sminkelsz is a reggeli rutin részévél válik) .Lelehet szedni róla a ragasztót de olyan sokszor ezt se lehet használni (mondjuk attól függ mennyire vigyázol rá )
Van a tincses műszempilla igen azt a meglévőhöz ragasztják .Ezt nem kell minden este leszedni ameddig bírja addig maradhat.
Van a 3D-s ezt is a meglévőhöz ragasztják de ezért kérdeztem hogy egyáltalán nincs-e pillád mert ezt arra rakják ami növésben van se nem a legkisebb se nem a leghosszabb(szóval nem kell soknak lenni)
Köszönöm szépen a választ! Sajnos nincs egy szálam sem középen... Reménykedtem, hogy a tincsest simán rá lehet tenni a szemhéjra, persze, gyanús volt, hogy mi fogná meg.
Azt olvastam, hogy a ricinusolaj talán segíthet, hogy kinőjön, de félek a szememre kenni.
Köszönöm szépen még egyszer a választ. :)
Igazán nincs mit! :)
A ricinus olaj tényleg jó, lefekvés előtt kend rá és reggel mosd le ...egy kicsit zavaros lesz a látásod még le nem fekszel meg még ki nem mosod, de más bajod nem lesz tőle!De nem okoskodok többet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!