Ballagási fotózásom lesz, milyen sminkem legyen? 14/L
Figyelt kérdés
Barna szemű és barna, göndör hajú lány vagyok, a hajam ki lesz engedve és a ruhám is megvan.
Milyen sminkem legyen? Általában szempillaspirált, kontúrt, ezüst színű szemceruzát (szemüveges vagyok) és szájfényt szoktam használni. A válaszokat előre is köszönöm!:)
2015. márc. 23. 20:07
1/8 anonim válasza:
Valami természetes sminked legyen inkább rózsaszínes árnyalatú, de ne túl világos. Az épp egy ilyen korú lányhoz illik.
2/8 anonim válasza:
Első vok, milyen színű a ruhád?
3/8 A kérdező kommentje:
fehér-fekete és bordó nyakkendő.
2015. márc. 23. 20:26
4/8 anonim válasza:
Akkor szerintem használj kicsit sötétebb rózsaszínt egy kis ezüsttel, bár mem vagyok olyan nagy sminkes de az sztem jól mézne ki.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet! :)
2015. márc. 23. 20:42
6/8 anonim válasza:
Ballagási fényezés? Ahhoz Trinát mester zománcot ajánlok! Okkert tudok elképzelni... :)
7/8 anonim válasza:
Nincsmit, !áskor is szívesen segítek.
8/8 anonim válasza:
Semmilyent, ebben a korban teljesen felesleges. Max. korrektor, ha pattanást kell eltüntetni, de úgyis retusálnak.
De 14 évesen ezt én sem hittem el, ki is kentem magamat, aztán most jó pár év távlatából röhejesen néztem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!