A Müllerben kapható márkák közül melyek azok, amik megfizethetőek?
Melyek azok a termékek (pirosító, bronzosító, áttetsző púder) amelyek viszonylag olcsón kaphatók a müllerben?
Előre is köszönöm a rendes, értelmes válaszokat!
Elég relatív ez a 'viszonylag olcsón' kifejezés. Hisz van akinek egy 5000ft-os L'oreal alapozó olcsónak számít van akinek meg kész vagyon.
Viszont a Müllerbe ami tényleg olcsó,és minőségben is szerintem jó az a Catrice. Nekem eddig minden Catrice termék nagyon kellemes csalódás volt,főleg az alapozó meg a korrektor. Szóval én a Catricre voksolnék.
essence, catrice, miss sporty, terra naturi jók és olcsók, a nyx, bourjois kicsit drágább de nem a legdrágábbak, ezek is jók.
az olcsóbbaktól sem feltétlen pattogsz ki, az összetevőkön múlik minden. javaslom a krémmánián a komedogén index megnézését. : )
én a 4000 ft-os mülleres annemarie börlind pattanástalanító hidratálótól úgy kipattogtam, mint a fene, szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!