Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik piercinget csináltassam...

Melyik piercinget csináltassam meg?

Figyelt kérdés

monroe ( [link] vagy

ajak ( [link]

kerek fejem van (kicsit pufi az arcom), nagy szemeim, vékony felső és vastagabb alsó ajkam van.. :D nem tudom eldönteni melyik állna jobban.

csak értelmes válaszokat légyszii:) köszii

2010. febr. 16. 18:38
1 2
 11/17 anonim válasza:
Évek óta akartam ajakpiercinget, tavaly előtt augusztusban megcsináltattam, nagyon megbántam. Rengeteg pénzt költöttem el ékszerekre, mert mindig elhagytam, januárban ki is vettem, mert olyan szinte fogínyvisszahúzódást okozott nálam, h már majdnem kiestek a fogaim. A mai napig nem állt vissza rendesen, és a heg is elég csúnyácska... Én se hittem el senkinek h nem kéne megcsináltatnom...
2010. febr. 16. 22:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem az ajakpc-s kép nem jött be, csak a monroe, de azért mondok véleményt^^

Az én alsó ajkamat jobb oldalon egy kis patkó díszíti, ami szerintem rohadt jó^^Elég vagány, karakán lány vagyok, ez pedig csak ráerősít, nagyon illik hozzám^^ De egy Monroe-t is szeretnék, azt viszont a bal oldalra. Szerencsém van, mert az arcomhoz jól mennek a PC-k, a személyiségemhez meg plána:D

2010. febr. 17. 15:54
 13/17 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek:)

megcsináltatom az ajakpc-t pénteken lesz ami lesz:D

amúgy: [link] bocsi..:D

2010. febr. 17. 16:07
 14/17 A kérdező kommentje:
de azért még várok válaszokat ki melyik mellett döntene:)
2010. febr. 18. 18:45
 15/17 anonim ***** válasza:
én is a másodikat csináltatnám meg az naon cool;)
2010. febr. 18. 18:53
 16/17 anonim ***** válasza:
a második
2010. febr. 18. 19:11
 17/17 A kérdező kommentje:
megcsináltattam, de még nem olyan mint a második:D mert eőször a szalonba csak simát szúrnak és majd kicserélem patkóraa:) wíí köszi mindenkinek
2010. febr. 19. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!