Hogy kell csókolózni egy erős rúzzsal?
Figyelt kérdés
pl ha egy vörös rúzst viselek, hogy csókoljam meg a párom anélkül hogy full vörös lenne az ő arca/szája is?2015. márc. 20. 16:42
1/7 anonim válasza:
Drágább márkáknak vannak nagyon tartós rúzsai (MAC, stb.) amik ,,elvileg" csókállóak, de igazából azért azok is nyomot hagynak... Randira inkább menj természetes szájjal (ajakápoló, szájfény), és hagyd meg a vörös rúzst az egyéb alkalmakra.
2/7 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak,de ha még is teszel fel akár csak egy egy kicsit visszafogottabb színt is akkor arra tudok egy nagyon jó tippet,de csak abban az esetben jó neked ha nem próbléma ha nem fényes lesz a rúzs hanem mattabb!Annyi hogy átlátszó porpúdert kell felvinni a rúzsra és azt a helyén tartja és csókálló is lesz,csak annyi hogy lemattul egy kicsit,de higgy nekem,nagyon jól néz ki!Rendszeresen használom!
3/7 anonim válasza:
Puderezd be a szadat miutan felkented a ruzst. Bar lehet h mattitani fogja de elkenni nem. Legalabbis nekem ez valt be.:);D
4/7 anonim válasza:
Uristen 2 ugyan azt irtuk ;D;D:'D
6/7 anonim válasza:
igen, a púderezés jó meg a mac is, de egy csók azért ezeken is meglátszik...
7/7 anonim válasza:
Csókálló rúzs egy butaság. Ki az az őrült, aki rúzst akar nyalogatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!