Saját körömre is lehet körömmatricát föl tenni? Hogy kell föl tenni? Hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 17:21
1/5 anonim válasza:
saját körömre is lehet, én legalábbis szoktam
1 kifested a körmödet olyan színűre amilyenre szeretnéd, hagyod megszáradni a lakkot
2 ráragasztod a matricát és lekened átlátszó körömlakkal
3 megvárod míg ez a réteg is megszárad, utána még egyszer lekened átlátszó lakkal
4 általában 3-4 réteg átlátszó lakkot szoktam felvinni, hogy biztosan ne váljon le a matrica
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged!! Hol szoktad venni?
2010. febr. 16. 18:45
3/5 anonim válasza:
jah,és ennyi réteg lakktól szépen le is fog pattogni már másnapra ;)
Én láttam drogériákban is,egyszerű fehér virágmintásat is,meg ilyesmiket. DM-ben biztos találsz. :)
4/5 anonim válasza:
fodrászkellékes boltokban is lehet kapni. olyan 500 forinttól vannak :)
19/L
5/5 anonim válasza:
én avontól rendelem az nem pattog le elég ha ráteszed és raksz rá 2 réteg átlátszót ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!