Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi lesz egy körömlakkal ha...

Mi lesz egy körömlakkal ha lejár a szavatossága? Mert ma vettem egyet és min megőrzi: 2008. szal lejárt

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:
beszárad, ragad, nem jó..
2010. febr. 16. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Komolyan mondom, nagyanyámnak 15 évnél régebbi lakkjai is vannak, és még működőképesek! Mindig felhigítja őket lemosóval, és olyan állaguk van, mintha újak lennének. (Az már más kérdés, hogy nem szokta kifesteni a körmeit, csak karbantartja a lakkokat bizonyos alkalmakra :) )
2010. febr. 16. 17:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmi. Higítsd fel lakklemosóval (bár így nem lesz olyan a színe, mint eredetileg lenne). Amúgy én a helyedben tuti visszamennék a boltba reklamálni... :D
2010. febr. 17. 13:26
 4/5 A kérdező kommentje:
netről rendeltem:S különben vissza mennék és a fejükbe önteném :D de most egy lakkért szarakodjak áhh :S
2010. febr. 17. 14:25
 5/5 anonim válasza:

Ne lakklemosóval higítsd! Van erre lakkhigító... Régen én is lemosóval szöszöltem, de a higító nem rontja a minőségét. Egyébként nekem még megvan az első körömlakkom (ami már 10 éves) és semmi baja... (Bár azóta kiment a divatból a metál zöld :D )

Próbáld ki, ha látszólag semmi baja, akkor jó az úgy ahogy van... Ha ragacsos, vagy ilyesmi, akkor próbáld higítani. Ha az sem jön össze, akkor ez egy tanulópénz volt... Onnan többé nem rendelsz... ;)

2010. febr. 23. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!