Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » (KÉP) Tetszik a rúzsom? Mi a...

SweetLady kérdése:

(KÉP) Tetszik a rúzsom? Mi a véleményetek róla illik a bőrszínemhez?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

NYC

Expert last Lip Color 432-es árnyalat :D

Meggy illatú és ízű

Ti milyet ajánlotok így első látásra(színűt)?Ti mit használtok melyik a kedvencetek melyiket utáljátok?Kedvenc szín? :)

Én amit utálok az essence rúzsok...

2015. márc. 19. 22:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Bőrhöz nem áll jól.
2015. márc. 21. 14:01
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
hát elég beble a szád xd
2015. márc. 22. 01:37
 23/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nem rossz, de szerintem egy még sötétebb vagy barnásabb árnyalat még jobban állna.

Nekem amúgy olyan világos (nem túl világos, de nem is közepesen világos, a kettő között), enyhén sárgás bőröm van. Magamon a barnás beütésű árnyalatokat szeretem nagyon, a mélybordót, a natúr ajakszíneket, a mályvát, a világosabb meleg rózsaszíneket, a nem túl narancsos pirosakat és az élénk fuksziát.

Márkából, amit legjobban szeretek, az a Catrice, az Avon, a Rimmel és az Essence-ből a fekete dobozos.

Amit utálok, az a gagyi színes az Essence-ből, a régi típusú (már nem kapható) NYC.

Plusz utálom, ha egy élénk vagy sötét rúzsban durva, nagyon látványos csillámok vannak, rohadtul nem áll jól, még egyébként sem túl kifinomult látvány.

2015. márc. 31. 20:39
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem áll jól, túl van rúzsozva mert az ajkaidon kívűlre is tettél, és fehér a bőröd nem barna. Az hogy jól álljon korrigáld ezeket a hibákat mégpedig úgy hogy élénk vörös rúzst használj, csak a szép vékony ajkadat fesd ki a bőrödet ne, változtasd meg az énképedet, fehérbőrű és vékonyajkú lány vagy ezt fogadd el, egy kis smink és máris egy bombanő fog a tükörböl visszanézni rád,
2015. okt. 22. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!