Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gél lakk eltüntetése? További...

Gél lakk eltüntetése? További infó lejjebb!

Figyelt kérdés
Hőérzékelős gél lakkal kentem be a körmeimet kb. 3 hete. "One step",azaz egy lépéses gél lakként árulta az eladó,tehát,hogy nem kell se alá,se főlé fedőlakk. Azóta nem jön le,a körömreszelőm pedig tönkrement. Valami trükkel eltudnám tüntetni? Próbáltam rákenni körömlakkot,de még úgyis átüt rajtuk,kivéve a feketén,ami pechemre most száradt be :D

2015. márc. 17. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak eltavolito folyadekkal tudod leszedni. Kormos boltban kaphato. Reszelesmutan kell alufolia alatt vatta segitsegevel leaztatni.

A fekete koromlakba csopogtess par csepp koromlaklemosot jo alaposan razd ossze. Ha jol csinalod utanna hasznalhato lesz.

2015. márc. 17. 21:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ment a zöld pacsi :)
2015. márc. 19. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Magas aceton tartalmú körömlakk lemosóval is le lehet szedni. Kis vattapamacsokat itass át vele és helyezd a körmödre. Becsavarod alufóliával és vársz 10-15 percet. Megpuhul tőle annyira, hogy utána anélkül, hogy durván felsértenéd a körmöd, le tudod tolni róla. Ha kész, akkor lehet polírozni a körmöket, alaposan megmosni és én egy picit pihentetném, pár napig csak valamilyen körömerősítővel kenegetném.

Túl gyakran ne játszd el, mert az aceton sem tesz jót a körmöknek, de olykor belefér. Én vagyok olyan "köcsög", hogy kuponnal járok manikűröztetni, ha nincs benne az árában az előző lakk leszedése, akkor leszedem magamnak, annyi baj legyen. :) Még megvannak az ujjaim/körmeim!

2015. márc. 22. 13:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. márc. 23. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:
:) köszi a tippet 3. !
2015. ápr. 26. 17:50
 6/6 anonim válasza:
Szerintem mielött beáztatod, kicsit reszeld meg, mivel ha a fényes felületet lereszeled könnyebben leoldódik a lakk.
2015. okt. 26. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!