Nem segít az alapozó?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért de ugyan olyan ronda az arcom, semmit nem változott az alapozástól. Ilyen krém állagú kinyomós alapozóm van, mit csinálok rosszul? Látszanak a fekete pöttyök az orromon és minden kis ráncoska, táska, patti..2015. márc. 17. 20:35
1/7 anonim válasza:
itt ajánlom az első kommentet. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kie..
2/7 anonim válasza:
gondolom, túl krémes a bőrödnek, és túl enyhe a fedése. vegyél folyékonyat, és közepes fedésűt, ilyen pl. a rimmel lasting finish nude. ha sminkszivaccsal vagy alapozó ecsettel viszed fel, szebben eloszlatható.
3/7 anonim válasza:
Használj alá preimert,előtte hidratálókrémet,és egy jobb fedésű korrektort!! :))
4/7 anonim válasza:
Előző vagyok.:) az AVON Colortrend korrektoának szuper a fedése
5/7 anonim válasza:
Rossz az alapozód, gyenge a fedése. Gyakorlatilag amiknek jó a fedése: Bourjois, Clinique, Estée Lauder, MAC és hasonlók. Avon meg DM, Rossmannos alapozókból nincs magas fedésű egyáltalán. Menj be egy Douglasba és kérj tanácsot hogy mit ajánlanak a bőrödre.
6/7 anonim válasza:
Én is tele voltam, bűnronda voltam. Próbáltad már a Hab állagú alapozókat? 1300 ft körül mozognak, drágák, de nekem az volt a legjobb.
7/7 anonim válasza:
1300 ft az olcsó kategória... én még olyanból nem találtam jó fedésűt, de persze ki lehet próbálni, lehet valakinek az jó. Nekem a hab állagú alapozók olyanok mint valami béna arcfesték, mindig látszik, és kiemeli a bőrhibákat. Szóval próbáld ki mielőtt megvennéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!