Tudnátok valami megoldást erre? (körömlakk)
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nem bírom a körömlakk szagát. Frissen sem, de dőleg a körmömön, még másnap is érzem lakkozás után, és nagyon zavar.
Nem tudnátok valami szert, színtelen lakkot ajánlani, amit lakkozás után kenhetek a körmömre, és elnyomja azt a lakkszagot? (Pl valamilyen avonos, oriflame-es, vagy farmasis dolog.)
2015. márc. 15. 23:21
1/4 anonim válasza:
szerintem minden lakk büdös, de a rossmannos rdel young márkának vannak illatosított lakkjai. én nem próbáltam, de állítólag nem rossz. lakkozz szabadban, és utána nem szagold a körmöd. : D
2/4 anonim válasza:
A szabadban nem lehet körmöt lakkozni...illetve lehet, de nincs jó hatással a körömlakkra, nyúlóssá válik és nehéz vele lakkozni.
Amúgy nekem is az illatosított lakkok jutottak eszembe, sajnos márkát nem tudok mondani, mert már régebben használtam, és nem ilyen híres márka volt...
3/4 anonim válasza:
A Claires's üzletben lehet venni illatosított lakkot.
4/4 anonim válasza:
Nekem megvan a rival de loop málna illatú körömlakkja, gyönyörű színű és finom illatú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!