Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudnátok valami megoldást...

Tudnátok valami megoldást erre? (körömlakk)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nem bírom a körömlakk szagát. Frissen sem, de dőleg a körmömön, még másnap is érzem lakkozás után, és nagyon zavar.

Nem tudnátok valami szert, színtelen lakkot ajánlani, amit lakkozás után kenhetek a körmömre, és elnyomja azt a lakkszagot? (Pl valamilyen avonos, oriflame-es, vagy farmasis dolog.)

2015. márc. 15. 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem minden lakk büdös, de a rossmannos rdel young márkának vannak illatosított lakkjai. én nem próbáltam, de állítólag nem rossz. lakkozz szabadban, és utána nem szagold a körmöd. : D
2015. márc. 15. 23:39
 2/4 anonim ***** válasza:

A szabadban nem lehet körmöt lakkozni...illetve lehet, de nincs jó hatással a körömlakkra, nyúlóssá válik és nehéz vele lakkozni.

Amúgy nekem is az illatosított lakkok jutottak eszembe, sajnos márkát nem tudok mondani, mert már régebben használtam, és nem ilyen híres márka volt...

2015. márc. 16. 11:51
 3/4 anonim ***** válasza:
A Claires's üzletben lehet venni illatosított lakkot.
2015. márc. 16. 17:23
 4/4 anonim válasza:
Nekem megvan a rival de loop málna illatú körömlakkja, gyönyörű színű és finom illatú!
2015. márc. 17. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!