Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mivel tágítsam ki a fülem...

Mivel tágítsam ki a fülem 16mm-ről 18mm-re?

Figyelt kérdés
Üdv! 16mm-es fülem van, és házi módszerrel tágítom. Most épp egy körömlakk kupak van a fülemben, aminek a kisebb vége 14mm, a nagyobb pedig 16mm. Nemrég vettem 18mm-es fültágítót, előbb megpróbáltam beletenni a fülembe, de nem sikerült, és picit fel is sértette a fülem. Szerintem ha 1mm-t tágítanák a fülemen, akkor már bele tudnám tenni a 18mm-est, de mivel tágítsak most rajta?

2015. márc. 14. 19:39
 1/3 anonim ***** válasza:
a legegyszerűbb az lett volna ha veszel egy csigát, azzal könnyen megy
2015. márc. 14. 19:44
 2/3 anonim válasza:
Nekem van egy ötletem erre. Először is, nem tudod 16-ról 18-ra tágítani, mert az túl nagy ugrás, először igen, jól írtad, 17-re kell. Először mondjuk várd meg, amíg ezzel a 16 mm-est már nem kell olyan erőszakosan beletenni a füledbe, hanem simán belemegy, szóval hozzátágult. Nem muszáj konkrétan fültágítót használnod, bármilyen otthon talált eszköz jó erre. Például a körömlakk kupakja jó ötlet volt. Keress egy olyan másik kupakot, ami kb. egy mm-rel szélesebb a mostaninál, nézz szét mondjuk az írószerben a táblafilc kupakok között vagy hasonló. De ha van ilyen méretű fültágító, használd azt.
2015. márc. 14. 19:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, a csiga és a tüske könnyű megoldás, csak nem akartam erre költeni :D Hát, épp most találtam egy 17mm-es tárgyat. A fülem már kb 2 hete 16mm-nél van, de ugye most picit vérzett, nem nagyon, csak egy kis pontban ahol felsértette a fültágesz amikor erőlködtem, szerintetek mennyi időt várjak mielőtt beleteszem a fülembe a 17mm-est?
2015. márc. 14. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!