Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok/Nők! :D Más is szokott...

Lányok/Nők! :D Más is szokott rajtam kívül férfi parfümöt használni? 13/L

Figyelt kérdés

Az az igazság én nem bírom a női parfümöket, vagy túl gyerekes vagy nem jó az illatuk nem hozzám illő, de a férfi parfümökért teljesen megtudok őrülni. :3

Meg a fiúk így jobban fel is figyelnek :D Még mielőtt bárki férre értené, nem azért használom, hogy felfigyeljenek rám a fiúk... még nem pasizok :D az majd ráér 2-3 év múlva :D

2015. márc. 9. 13:47
 1/7 Nisa ***** válasza:
48%
Annak idején volt egy Mexx parfüm,melynek a férfi változatáért teljesen odavoltam,vagyis úgy gondolom,nincs ebben semmi különös,ha a férfi illatokra jellemző jegyeket részesíted előnyben,inkább nem megszokott.Egyébként meg minden egyes ember bőrén máshogy bontakozik ki az adott illat,ezért bátran használj olyat,amit a magadénak érzel! :)
2015. márc. 9. 13:55
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Én szoktam igen. Na nem a rohadó répa szagút!
2015. márc. 9. 14:19
 3/7 A kérdező kommentje:

1# Köszönöm :)

2# Azt én sem én az STR8-at azért rettenetesen megőrülök :D

2015. márc. 9. 14:23
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
Én is használtam régen, mert nekem is a férfi parfümök tetszettek, pl Chevignon volt a kedvencem. Manapság már semmilyet nem használok, megvagyok nélkülük is. :)
2015. márc. 9. 16:48
 5/7 anonim válasza:
Nope 14L
2015. márc. 9. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:
70%

Imádom a férfi parfümöket,de soha nem jutott eszembe használni. Sokkal jobb mikor hozzá bújsz a barátodhoz és rajta érzed. Persze 13 évesen ezt még nem kell tudnod :)

Valószínűleg kifogod nőni ezt a szokásod,ha pedig nem engem nem zavar.

2015. márc. 9. 17:13
 7/7 anonim ***** válasza:
volt már, hogy magamra fújram a kedvenc férfi parfümömet, a maxx black-et, bár az nem egy igazi kanszag, egy idő után nőiesebbé válik. az uniszex parfümöket is imádom, pl. calvin klein one és be. a mai parfümök nagy többsége túl vaníliás-cukros, vagy kis virágos lepkefing, és nem csak az olcsó parfümökre jellemző ez, lásd az újonnan megjelent parfümöket: lancome la vie est belle, yls manifesto, chlo love story, ysl opium black, lancome tresor la nuit... nem csodálom, ha másnak sincs kedve sütibabává változni... :D
2015. márc. 9. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!