Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műköröm, nem műköröm. Pasik,...

Műköröm, nem műköröm. Pasik, nők, ti mit tartotok szépnek és mit visszataszítónak?

Figyelt kérdés

Ha valainek a saját körme van hosszúra megnövesztve és kifestve (vagy esetleg zselével / porcelánnal megerősítve) az mivel másabb a műkörömnél?

Ha valainek zselével vagy porcelánnal van színesre festve a körme, vagy szimpla körömlakkal, van külömbség?

Illetve mit tartotok szebbnek, egy nagyon egyszerű franciát, színeset, vagy díszitettet?

Ha műköröm, mi az a hosszúság illetve forma amit szerettek? Mondjuk alkalmakon, hétköznap stb..

Mi a véleményetek?

2015. márc. 8. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
A hegyes karmok a legborzasztóbbak.
2015. márc. 8. 22:33
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Nekem saját körmöm van, nincs vele semmi bajom, ezért sose csináltattam műkörmöt, feleslegesnek tartom. Nem teljesen rövid, de nem is túl hosszú. Általában halványra szoktam lakkozni és néha a gyűrűsujjakra teszek díszt vagy festek valamit. Így minden ruhához megy.

Műkörömben is a visszafogott tetszik, lehet mintás, díszített, de ne legyen nagyon csicsás.

A túl hosszú viszont nagyon közönséges szerintem, akár lapát, akár hegyes. De a hegyes, hosszú a legrosszabb :)

2015. márc. 8. 22:36
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

Lányként:

a sima, ízléses műkörömmel semmi bajom, de szerintem már az is természetellenesen néz ki natúrban, nekem nem tetszik az, ami fényes meg amikor vakítóan fehér a köröm vége. Emiatt a francia manikűr sem tetszik.

Színesben viszont meg nem mondom, melyik köröm mű, és melyik igazi bizonyos hossznál és ízléses mintával.

Amitől hányok:

-hegyes hosszú

-össze-vissza díszített ocsmányságok, kövek, minták mixelése (kis csillám, ízléses színkombinációk elmennek)

-idétlen kockaformájú köröm (főleg az a fajta, ami még ki is szélesedik)

-amikor látszik, hogy szar munkát végzett a műkörmös, és messziről látom, milyen vastag valakinek a körmén a zselé meg a lakk

-látványosan lepattogzott körömlakk

-alkalomhoz nem illő körömdíszítés (néha fel tudnám rúgni azokat, akik temetésre beállítanak pink-ezüst-lila tigriscsíkos köves hegyes körmökkel... láttam ilyet...)

2015. márc. 8. 22:59
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Nekem ugyan mukormom van, de ettol fuggetlenul az a velemenyem, hogy tok mindegy, csak igényes legyen. Ergo:tiszta, szepen megreszelt, ha festett, ne legyen lepsttogzott, stb. A szin, méret, forma, díszítés az mar egy tok szubjektiv dolog.
2015. márc. 8. 23:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem természetes körmöm van. Általában középhosszú, ha letörik, akkor rövidre vágom mind.

Saját magamnak lakkozom, mert szerintem a köröm is kiegészíti a szettet, amit felveszel. És bár tetszik a géllakkozás, nem tudom, hogy lehet hozzá illően minden nap felöltözni mondjuk, ha kötött színű.

A hegyes túl hosszú műkörmök nem tetszenek, illetve a szögletes alakút sem tartom szépnek.

2015. márc. 10. 11:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Mindegy, hogy mű, vagy nem, lényeg, hogy érjen túl az ujjak végén kb. 1 cm-el és szögletes ("kocka") legyen a formája.

Ne legyen túldíszített, inkább egyszínű sötétpiros, nude, vagy pink. (F/30)

Persze attól is függ, hogy a viselője milyen személyiség.

2015. márc. 10. 18:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem fontos h szép legyen egy nő keze, az első dolgok közt van amit megnézek. Persze fiúként azt mondom, tökmind1, h műköröm vagy rendes köröm, de énnekem azért tetszik, ha be van festve. És mondjuk ilyen szempontból a műköröm vagy a zselés az jobb mert elég bénán néz ki amikor egy csaj kezéről kopik le mindenhogyan a körömlakk, akinek meg manikűrözve van annak mindig szép a körme.

A hossz az mind1, a hegyes is lehet szép, ha igényes, nem közönséges, csicsás, és a viselője sem közönséges... legjobb az egyszerű francia manikűr sztem.

23/F

2015. márc. 14. 16:33
 8/9 anonim válasza:
A műlábujjköröm a legvagibb.
2015. márc. 20. 16:46
 9/9 anonim ***** válasza:
nálam kizáró ok a műköröm.
2015. ápr. 6. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!