ő rendesen a kilyukasztott lyuknál kezdte. amit még elsőnek lyukasztott, remélem érted xD
abba kezdet el egyre nagyobb dolgokat tenni. pl elsőnek egy fogpiszkáló aztán kettő fogpiszkáló, aztán már tollbetét, vagy ha már nagyobb akkor toll vagy ceruza. igaz fájni fog, de ez benne van ha magadnak akarod csinálni. plusz ha nem bírja az ilyeneket a füled lehet vérezni is fog vagy gennyezni. ez egyén függő.
sok sikert (:
2010. febr. 14. 22:09
2/7 anonim válasza:
Szerintem a szúrást ne otthon csináld a fertőzés veszély miatt, menj lövesd ki, várd meg míg rendbe jön (nem gyullad be meg ilyenek). Aztán mindig egyre vaskosabb szárú fülbevalót vagy pc-t raksz bele, fokozatosan kell csinálni és kell neki 1,5 - 2 hét állandó viselet.
Én tuti így csinálnám, de nem teszem, mivel ha már kimegy a divatból ott marad a nagyobb lyuk, mert bizonyos méret után nem forr össze.
2010. febr. 15. 09:02
3/7 anonim válasza:
ne otthon csináld,begyullad a füled.
2010. febr. 15. 14:38
4/7 anonim válasza:
Ha otthon akarsz szúrni, akkor irány a patika, vegyél gumikesztyűt, steril tűt, és fertőtlenítő spray-t (először ne bizsut fülbevalót rakj a füledbe!) Érdemes várni 3-4 hetet, míg teljesen begyógyul a füled, ezután kezdhetsz tágítani(fogpiszkáló - lelakkozva, tollbetét, stb..)
2010. febr. 15. 16:51
5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2010. febr. 15. 17:40
6/7 anonim válasza:
tejóságosúristen! patika?? nekem a barátnőm szúrta kia a mindkét fólemet egy varrótűvel, a tűket előtte felforralta, és a fülemet lejegeltem hgoy ne fájjon, majd kiszúrta, nem éreztem semmit. én pedig a hugomnak szurtam ki a fülét ugyanígy, és a koliban a szobatársamnak, és semmi baja nem lett. az egésznek. a fül mögé kell tenni valamit, pl almát amibe aztán belemegy a tű a füll mögött. nekem nicnsen fültágítóm, de egyik barátnőm csinálta magának, és ő nem használt ilyeneket, hogy tollbetét, meg ezek, hanem vett ékszerüzletben fültágítót, ami olyan, hogy egyre mélyebben lehet tekerni a fülben, és egyre jobban tágítja.
2010. aug. 28. 00:45
7/7 anonim válasza:
ne lövesd, inkább szúrd/szúrasd mert az sokkal hamarabb begyógyul, és ezután kezdheted a tágítást. persze, lehet venni bele különböző csigákat, de sokkal több eredményt érhetsz el az otthoni dolgokkal, na meg olcsóbb is. ha mindig rendesen lefertőtleníted a dolgot, amit majd beleraksz, és megvárod, amíg megszokja a füled akkor nem lesz baj:) találd fel magad, csak egy kicsit kell körül nézni a házba és ezer dolgot találsz amiket majd bele tehetsz a füledbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!