Ha a körömlakkot felkenem akkor kb.3-4 óra múlva szédülök, kb.5-6 óra múlva hányingerem van. Mitől lehet ez?
Nem hiszem hogy a hat órával később jelentkező tüneteknek köze lenne ehhez..
De lehetséges hogy érzékeny vagy rá, keress fel egy orvost, vagy próbálgass más körömlakkmárkáktól lakkokat.
Köszönöm, az utóbbit már próbálgattam, de a tapasztalat ugyan az. :( És érthető módon egyre kisebb a lelkesedésem is a dolog iránt.
Most a japán manikürt szeretném megpróbálni. Talán bejön. :)
Az előbbit viszont megfogadom.
Egyéb ötletek?
Nyitott ablaknál is lakkoztam már körmöt . Sőt volt hogy az erkélyen az asztalnál ülve csináltam. Teljesen szabad levegőn. Nem volt különbség.
Az aceton nem lehet a bűnös, mert billentyűzet takarításhoz is időközönként használom, ha már nincs speckó folyadékom. És ott soha nincs ilyen probléma.
Körmöt lakkozni meg nem lakkozok csak pár havonta mikor rám jön hogy: de jó lenne ha.... aztán meg jön a szédelgés és a hányinger. Akkor általában hazaérek és lemosom. És egy időre megint elmegy tőle a kedvem.
Az ötlet amúgy logikus lett volna.
A Catrice free-t viszont mindenképpen megnézem magamnak. Köszönöm az ötletet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!