Egy fiúnak nagyon gáz lenne fél fülbe egy fekete fülbevaló?
Figyelt kérdés
Ki szerettem volna lövetni a fülem, de nagyon elijesztett a gondolat, hogy mások mit fognak gondolni erről, és, hogy piszkálni fognak... Nektek mi a véleményetek? És tényleg a jobb fül a "Homokos fül" (Ez akkora baromság, de mindenhol ezt hallom...) Előre is köszönöm a válaszokat. :D (A fülbevaló fél fülbe menne, és egy kisebb, fekete színűt szerettem volna)2015. márc. 1. 21:53
1/9 anonim válasza:
Nekem tetszene. De sok mindenkinek nem.
2/9 A kérdező kommentje:
Idén sulit váltok. Ha két suli között csinálom, akkor nem lehet nagyobb baj, ugye? :D
2015. márc. 1. 23:26
3/9 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki a pasikon :) csak ne legyen csicsás, köves mert az már bûzis:D
4/9 anonim válasza:
Uhh, nekem nagyon nem tetszik.:D
5/9 A kérdező kommentje:
Hát eléggé megoszlik a vélemény :D Természetesen nem köves lenne, csak egy kis fekete füles. Eléggé félek mások véleményétől, ez elég nagy baj szokott lenni nálam.. :D
2015. márc. 2. 19:58
6/9 anonim válasza:
Nem tetszene, nem jön be ha fiúk/ férfiak fülbevalót hordanak. Nekem az túl nőies.
7/9 Rebellious Dead Lady válasza:
Légy önmagad és sz*rd le a többi véleményét. :)
Én a helyedbe megcsináltatnám.
Nekem bejönne. :D
8/9 anonim válasza:
Elég páwásan hangzik. Nekem a fülbevaló női kiegészítő, mindegy, hogy csak fekete vagy csili-vili köves.
9/9 A kérdező kommentje:
Lepontoztatok az utolso elottit, mikozben o volt az egyetlen aki tapinthato indokkal mondta el a velemenyet. Meg hat lehet, hogy felrefogalmaztam, de en arra szerettem volna kiterni, hogy kilovessem e, ha igen akkor miert, ha nem akkor miert, illetve, hogy mit kezdjek masok velemenyevel. Nem pedig arra voltam kivancsi, hogy pawas e vagy nem :D Mindenesetre koszonom a valaszokat! :)
2015. ápr. 5. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!