Szerintetek az nem gáz ha dioptria nélküli szemüeget hordok?
Figyelt kérdés
Mármint hogy nem fognak e megszólni meg ilyenek .2015. márc. 1. 07:38
1/4 anonim válasza:
Ez most ilyen divat dolog, de igazából van haszna is, mert a legtöbb ilyen lencsében van UV-szűrő, attól, hogy átlátszó a lencséje. Vegyél olyat amiről tudod, hogy szűrős, ezzel a szemednek is jót teszel és ha valaki kötözködik, mondhatod neki, hogy ezért is hordod.
Amúgy szerintem nem gázabb mint egy nyaklánc, egy karkötő vagy egyéb funkció nélküli kiegészítők.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszii :)
2015. márc. 2. 07:08
3/4 anonim válasza:
komolyan mondom vannak olyan emberek akik nem is veszik észre,hogy a látás KINCS!!!!! Nekem szemüveget kell hordanom,mert távolra rosszu látok,és nem a legjobb. Állandóan zavar,de muszáj.. A sok divatőrült meg ezt dicsöíti. Hát ha nem lenne pénzed,biztos örülnék,hogy legalább látsz és nem kell szemüvegre költeni!!!!!
4/4 anonim válasza:
Nekem is van szemüvegem, de én enyhén szólva divatőrült vagyok, szóval ha nem lenne, is vetettem volna egy olcsóbb típust a szüleimmel, és az igazit is úgy fogom fel, mint divatcikket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!