Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek az nem gáz ha...

Szerintetek az nem gáz ha dioptria nélküli szemüeget hordok?

Figyelt kérdés
Mármint hogy nem fognak e megszólni meg ilyenek .

2015. márc. 1. 07:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez most ilyen divat dolog, de igazából van haszna is, mert a legtöbb ilyen lencsében van UV-szűrő, attól, hogy átlátszó a lencséje. Vegyél olyat amiről tudod, hogy szűrős, ezzel a szemednek is jót teszel és ha valaki kötözködik, mondhatod neki, hogy ezért is hordod.

Amúgy szerintem nem gázabb mint egy nyaklánc, egy karkötő vagy egyéb funkció nélküli kiegészítők.

2015. márc. 1. 08:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszii :)
2015. márc. 2. 07:08
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
komolyan mondom vannak olyan emberek akik nem is veszik észre,hogy a látás KINCS!!!!! Nekem szemüveget kell hordanom,mert távolra rosszu látok,és nem a legjobb. Állandóan zavar,de muszáj.. A sok divatőrült meg ezt dicsöíti. Hát ha nem lenne pénzed,biztos örülnék,hogy legalább látsz és nem kell szemüvegre költeni!!!!!
2015. márc. 4. 03:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is van szemüvegem, de én enyhén szólva divatőrült vagyok, szóval ha nem lenne, is vetettem volna egy olcsóbb típust a szüleimmel, és az igazit is úgy fogom fel, mint divatcikket.
2015. aug. 15. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!