Ti hogy mossátok le magatokról a szempillaspirált?
Figyelt kérdés
2015. febr. 28. 11:24
1/8 anonim válasza:
régen sminklemosóal, most csak simán micellás vízzel, mert az arcomat is úgyis azzal mosom és a szempillaspirált is leszedi (a vízállót nem biztos, arra a sminklemosó a legjobb)
2/8 anonim válasza:
Én is micellás vízzel mosom le.
3/8 anonim válasza:
A két előttem szólóval ellentétben én csak szimplán beszappanozom a szemem és utána bő vízzel lemosom.
4/8 anonim válasza:
én is micellással. a szappan nekem nem szedné le + nem is túl jó az érzékeny szem körüli bőrnek.
6/8 anonim válasza:
Vattakoron+micellás víz
Nekem a legtöbb sminklemosóra érzékeny a szemem, sőt még van olyan kifejezetten szemre való lemosó is ami irritálta a szemem. A micellás víz az egyetlen ami egyáltalán nem bántja se a szemem se a bőröm,és szépen le is szed mindent.
7/8 anonim válasza:
Én először vízzel leöblítem az arcom, majd egy vattakorongra rakok néhány csepp olívaolajat, és az tökéleteden leszedi, jobban, mint a sminklemosóm
8/8 anonim válasza:
vatta+garnier micellás, vagy arctej, ez jó vizes bőrre rákenve is, vagy az olaj is jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!