Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek megéri venni...

Szerintetek megéri venni körömnyomdát?

Figyelt kérdés

Ti hol vettétek? Neten nem szeretném rendelni, mert sok lenne a szállítási költség. link:

[link]

2010. febr. 13. 17:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia (: Én itt vettem a konad.hu-n körömnyomdát. Szerintem megérte, könnyen meg lehet csinálni és szép is, sokáig fent marad.
2010. febr. 13. 18:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszike a választ! Csak még 1 problémám van hol tudnám megvenni?
2010. febr. 13. 18:40
 3/9 anonim ***** válasza:

én is épp be akarok majd szerezni egyet. nagyon szép mintákat lehet vele csinálni, ha elég ügyes vagy, olyan körmöd is lehet mintha körmös csinálta volna. nekem már van pár ötletem milyet fogok csinálni... :)

Ha van fodrászkellékes a környéken ott tuti lesz, vagy ha nem akkor teszveszen is lehet rendelni, és nem olyan drága a postaköltség. 300 Ft körül van, ha jól tudom.

2010. febr. 13. 20:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Én épp akartam rendelni és nekem azt monták hogy 2500 Ft a postakoltség :S Bár nem a teszveszen akartam rendelni, hanem újan a linkről. Szoval nem tudom hogy hol fogom megvenni :(
2010. febr. 13. 21:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Rossmannban lehet kapni!=)
2010. febr. 13. 22:20
 6/9 anonim ***** válasza:

engem is érdekelne, de nem netről :(

utolsónak: melyik rossmannról beszélsz, mert én még egyben sem láttam? :o pedig az jó lenne...

2010. febr. 13. 22:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Mindenképpen megéri :-)

Páromtól kaptam egy szettet még névnapomra, azóta ha megcsinálom a körmeimet, sokan azt hiszik, körmösnél voltam! :-D

Itt egy link, ahonnan olcsóbban tudnál rendelni, illetve ha budapesti vagy, vagy közel van a Pólus center, akkor oda elmész, megkeresed a Konad standját és már kész is! :-)

[link]

Remélem tudtam segíteni! :-)

2010. febr. 22. 18:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is most vettem essence nyomdát 1000ft-ért meg Konad-os lakkot és tök szuper. A minták kis méretűek, nagyon szépek:))
2010. febr. 25. 14:43
 9/9 anonim ***** válasza:
utolsónak: köszi szépen, eszembe nem jutott volna, h az essence ilyesmit is gyárthat :D ma rohantam és vettem egyet, egész jó :D és annyiért nagyon megéri! sajnos nem volt időm nézelődni a rossmannban, és ahogy megláttam egyet, rögtön felkaptam és fizettem, aztán csak itthon vettem észre, hogy 02es számmal van ellátva, tehát akkor 2 féle szett van különböző palettával? :o
2010. febr. 26. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!