Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik az a körömlakkmárka,...

Melyik az a körömlakkmárka, ami nem pattogzik le kb 2 óra alatt?

Figyelt kérdés
Komolyan elegem van, hogy akármelyik körömlakkal lakkozom ki a körmöm, mire felöltözöm/kiérek a metróhoz stb, már félig lejön az egész...
2015. febr. 26. 18:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Sally Hansen. Komolyan ez a legtartósabb amivel találkoztam, de lassan szárad. Viszont ez tényleg nem pattog, csak lassan, egyenletesen kopik a körök végén, de azt is 5-6 nap után csak.
2015. febr. 26. 18:48
 2/9 anonim ***** válasza:
*köröm
2015. febr. 26. 18:49
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem is ismerős ez a név, utánanézek, köszi :)

Eddig NY-t használtam, vagy mi a neve, meg valami Lovely-t, de nem jók :(

2015. febr. 26. 18:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem mindegyik kibír minimum 3-4 napot, szóval nem tudom nálad mi a gond... letisztítod előtte a körmöd?
2015. febr. 26. 19:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, letisztítom, teszek alá átlátszót, megvárom, míg rendesen megszárad és kb rögtön lepattog
2015. febr. 26. 19:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát a Sally Hansen profi márka és nem 2 fillér, de tényleg ez a legjobb. Ez kimondottan körömre való márka.
2015. febr. 26. 19:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Jézusom..én kinaiban veszek multivitaminos lakkot és vagy 5-6 napig bőven kibirja.

És még az a legviccesebb,hogy a gyógyszertárban ugyan azt árulják,ugyanaz a márka,multivitaminos is,de a kinaiban olcsóbb :D Esküszöm

2015. febr. 26. 22:55
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem kb minden lakk kibírja a 3-4 napot, ha teszek alá alapot és fedőlakkot. fedőlakk nélkül ne várd, hogy sokat bírjon. nekem a catrice a kedvenc lakkmárkám amúgy.
2015. febr. 28. 00:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Nálam csak Essence lakkoknál és nagyon régi típusú Moyráknál volt ilyen... Mivel az én körmöm gyorsan töredezik, ezért rövid, és viszonylag gyorsan nő, így nálam 1-2 nap múlva kezd pattogozni minden lakk, de az NYC is bírta rajtam (nem tudom, arra gondoltál-e NY alatt, ha nem, akkor nem ismerem az adott márkát). Ami nekem a legtovább bírta eddig, az az OPI. Nagyon drága, de megéri (mondjuk én, ha tudom, bolhapiacról szerzem be, 100-200 Ft-ért találtam már újat :D). De ezenkívül legalább egy napig bírta a Rimmel mindkét típusú lakkja, a Maybelline, az újabb típusú Moyra, az Avon, az Astor mindkét típusú lakkja például... de kínaisból is vannak olyanok, amik tök jól bírják rajtam, pl. az Ingrid, a Magic Visage.
2015. márc. 6. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!