Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tegyek, hogy ne csússzon...

Mit tegyek, hogy ne csússzon le a táskám pántja?

Figyelt kérdés
Vette egy szép táskát. Csak sajnos ahogy hordom, az egyik pántja mindig lecsúszik. Ilyen a pánt, mint a képen van : [link]
2010. febr. 12. 22:30
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
fogjad b+ most erre mit mondjak??? ragaszd oda..istenem..most ezt a problémát egyedül nemtudod megoldani??:| Irigyellek h ilyen problémáid vannak.
2010. febr. 12. 23:06
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Varrd hozzá a kabátodhoz
2010. febr. 12. 23:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Fogd össze a kettőt...
2010. febr. 12. 23:34
 4/10 anonim ***** válasza:

Én ezért nem hordok már táskát. Nekem is mindig lecsúszott.

Nem hiszem, hogy van rá megoldás... ezek ilyenek.

Amúgy legalább 2000 nőt láttam már akiknek folyton lecsúszik. Mindig rakosgatják vissza, vagy épp majd le esik róluk. :D

2010. febr. 13. 03:26
 5/10 A kérdező kommentje:

az értelmetlen válaszokat nagyon köszönöm :/ elvileg azért van az oldal, hogy kérdezzünk, de mindegy....

utolsónak meg köszi :) hát igen, sajnos lehet nem nagyon van rá megoldás :S az össze ilyen táska lecsúszik sajna.

2010. febr. 13. 09:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Ne a válladon hordd, hanem lecsúsztatva a könyökhajlatodba.

Mást nem nagyon tudsz tenni. Esetleg azt lehetne még, hogy átrakod a nyakadon vagy válladon, nem tudom hogy mondjam, de gondolom nem olyan hosszú a pántja.

2010. febr. 13. 16:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez kézitáska. Könyökhajlatodon vagy a kezedbe hordd inkább.
2010. febr. 13. 16:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Megint én. Szerintem is a kezedben vagy a karodon hordd inkább, hátha onnan nem csúszik úgy le. Való igaz vannak olyan táskák amiket nem lehet normálisan "VISELNI" mert vagy nem elég hosszú a pántjuk, vagy az egész rosszul van kivitelezve.

Esetleg még egy megoldást tudok. Én még nem próbáltam de több barátnőm szokta úgy, hogy egy nagyobb hajcsattal csipteti össze a két pántot. Vagy egyszerűen ha kiveszi a hajából odarakja rá és akkor az összefogja.

2010. febr. 13. 18:04
 9/10 A kérdező kommentje:

jaj nagyon köszi :)

Ez a hajcsattos megoldás jónak tűnik. Csak kell valamilyet keresni ami át is éri...

De van amikor én is a könyökhajlatomban hordom, de akkor úgy olyan hülyén áll a kezem (legalábbis én úgy érzem).

2010. febr. 13. 20:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát én hajcsatot soha nem azért tettem rá, szerintem ők sem hanem nem a táskába tezsik, mivel ide lehet csíptetni
2010. febr. 25. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!