Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit kell a hajra tenni hogy...

Mit kell a hajra tenni hogy tincsesedjen?

Figyelt kérdés
idegesít hogy a hajam vége szálasodik és olyan vagyok mint egy oroszlán ha megmosom, hiába teszek rá rengeteg balzsamot. Hajmosás után 1-2 nappal szokott normálisan kinézni..de addig borzalmas. láttam a tv-ben hogy van valami amit ha rárfujok vagy bekenem vele hajam akkor tincsesedik tőle
2010. febr. 11. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Wax
2010. febr. 12. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:

nekem is volt ien a hajam és a fodrász azt mondta hogy muszáj levágni

amióta gyakrabban vágatom nem szálkásodik

2010. febr. 13. 10:44
 3/5 anonim ***** válasza:

na ez engem is érdekelne..

mondjuk én vasalni szoktam és akkor jó

én is a vaxot hallottam amúgy.

2010. febr. 14. 19:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Hajvégápolót kell rátenni. Mikor dauerolva volt a hajam, nekem is szálkásodott. Kétféle is bevált: Gliss Kur Hair Repair Oil Nutritive ( [link] és Balea repair anti-spliss serum ( [link] Az első nagyon drága, úgyhogy a másodikat ajánlom, az is ugyanolyan jó. Remélem, tudtam segíteni. :)
2010. aug. 19. 20:23
 5/5 anonim ***** válasza:
A második link rossz lett. [link]
2010. aug. 19. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!