Ha egy férfi használ alapozót és púdert, az meglátszik az arcán? Mennyire észrevehető?
Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 21:34
1/5 anonim válasza:
Szerintem azért észre lehet venni..nyilván nehezebb észrevenni, ha a bőrszínedhez passzoló alapozót és púdert választasz, de én pl észre szoktam venni másokon. Persze én nő vagyok, egy nő szerintem inkább észreveszi az ilyesmit, a pasiknak kevésbé tűnik fel:D
2/5 anonim válasza:
Egy nő arcán is észrevehető könnyen, hacsak nincs iszonyat sima hibátlan arca. A pasik szőrösek, szóval azon meg különösen jól látni.
3/5 anonim válasza:
A Férfiak nem használnak alapozót ...... undorító ...... minek .....és igen látszik és eléggáz
4/5 anonim válasza:
a púder meglátszik... az alapozó nem, hogyha nem 8 rétegbe vitte fel, rendesen eldolgozta, és jó a színe. egyébként ha nincs zsíros/olajos bőröd felesleges a púder, ha mégis akkor sem muszáj, elég ha egy jó mattító alapozót használsz.
5/5 anonim válasza:
Mindenkin látszik akinek nem tökéletes a bőre. A pasik meg szőrösek, azon nagyon észrevehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!