Hol lehet venni ilyen stílusú napszemüveget és körülbelül menyiért?
2010. febr. 11. 17:43
1/5 anonim válasza:
remélem nem mondok hülyeséget, de úgy tudom, hogy a ray banek kb 30 ezer ft ba kerülnek :S magyar országon nem tduom hol lehet venni, én tuti neten rendelnék ha már mindenképpen ilyen kellene. magyarországon nagyon sok hamisítványt adnak el eredetiként :S
2/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy Szolnok, vagy Szeged környékén, lehetőleg ne olyan ördögi áron.
2010. febr. 11. 17:53
3/5 anonim válasza:
ha nem fontos a márka akkor menj be egy kínaiba ott mindent megtalálsz 1-2 ezer ftért
4/5 anonim válasza:
én is ilyet keresek:D :)
én nem találtam még sehol :(
esetleg vaterán nézd meg de nem tudom , nem vagyok beregelve oda
5/5 anonim válasza:
minden valamire való optikában lehet venni eredeti ray-ban napszemüveget,de 38.000.- alatt nem kapsz,énis ma néztem ,mert akarok egyet,csak én pilóta szemüveget szeretnék, éshát igen...37.990...
nos nem tudom,hogy megveszem-e :D(,,kissé" sok egy napszemüvegért)...dehát ez a ray-ban!
am.utánzatokat lehet venni persze..de azok nem olyanok.Vaterát mg nem nagyon ajánlom,mert eladják a hamisítványt annyiért,mint az eredetit.Úgyhogy mondom nézz körül optikákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!